– Vi kan ikke betale overpris

Jürgen Klopp melder at det er uaktuelt for Liverpool å betale overpris for sine transfermål.

Jürgen Klopp gjorde det klart under den lukkede delen av fredagens pressekonferanse at Anfield-klubben ikke kommer til å betale overpris for spillere i sommer.

Liverpool-manageren tror han vil klare å rekruttere de spillerne han ønsker seg i en travel periode etter sesongslutt.

Klopp vil jakte flere midtbanespillere i sommer, da karer som James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita og Arthur Melo forlater klubben etter denne sesongen. 

Liverpool-ledelsen viste i Jude Bellingham-sagaen at de ikke kvier seg for å forlate forhandlingsbordet dersom en spiller blir for dyr for dem. Bellingham verdsettes til 130 millioner pund av Borussia Dortmund, og ser ut til å ende opp i Real Madrid.

– Han vet hvor høyt jeg verdsetter ham

– Han vet hvor høyt jeg verdsetter ham

Jürgen Klopp vil etter sesongen miste en tro tjener i James Milner. Manageren legger ikke skjul på at han gjerne skulle hatt veteranen på laget litt lenger.

– Jeg synes de er uheldige som ikke har vunnet flere titler de siste fire-fem årene

– Jeg synes de er uheldige som ikke har vunnet flere titler de siste fire-fem årene

Thomas Frank mener at Liverpool er det aller vanskeligste laget å møte.

– Vanligvis får vi spillerne vi ønsker oss

Nå virker det som Chelseas Mason Mount og Brightons Alexis Mac Allister er spillerne som står øverst på Klopps liste. På den lukkede delen av pressekonferansen fikk Liverpool-manageren spørsmål om klubber legger på prisen når Liverpool viser interesse

– I så fall kan vi ikke kjøpe spilleren. Dersom de blir overpriset, så kan vi ikke gjøre det, kom det kjapt fra Klopp.

– Vi vil hente inn spillere. Jeg er ganske sikker på at vi vil hente inn de spillerne vi ønsker oss. De som har egenskapene til å hjelpe oss. Det tror jeg vi skal klare. Du vet det aldri 100 prosent sikkert før de er signert, men det er ingenting nytt at noen klubber vil prøve å legge på prisen. 

– La meg si det slik: Du identifiserer posisjonen du ønsker å styrke, og da har du ikke bare en valgmulighet i den posisjonen. Det betyr at alle disse spillerne er gode. De er veldig gode, om jeg skal være ærlig. Du kan ha din favoritt, men det kan skje at den andre klubben ikke ønsker å selge spilleren, eller en annen klubb betaler en pris vi ikke har råd til, men vanligvis får vi spillerne vi ønsker oss. Dersom vi har råd til spilleren, ender han som regel opp her. Jeg tenker ikke så mye over det, egentlig.

Klopp skal være opptatt av å signere de spillerne han ønsker så tidlig som mulig denne sommeren, slik at han har sin nye tropp samlet når preseason starter tidlig i juli.

Bayern Münchens Ryan Gravenberch og Chelseas Conor Gallagher er to andre midtbanespillere som Liverpool er blitt linket til.

– De viste hvor gode de er på dødballer og kontringer

– De viste hvor gode de er på dødballer og kontringer

Fabinho har vonde minner fra det første møtet med Brentford denne sesongen.

– Det kom til et punkt der vi ikke hadde noe å tape på å gjøre forandringer

– Det kom til et punkt der vi ikke hadde noe å tape på å gjøre forandringer

Jürgen Klopp forklarer hvorfor han tok grep og ga Trent Alexander-Arnold en ny rolle, og også gjorde noen andre små endringer.