Ville ha «nye LFC» med en gang, heller enn å utsette det til sommeren

Jürgen Klopp har gjort viktige endringer på treningsfeltet allerede – heller enn å vente.

Etter en svært skuffende sesong, har Liverpool fått orden på ting den siste måneden. Spillet er bedre, resultatene er bedre, humøret er bedre, og ting ser rett og slett lysere ut.

Det har skjedd samtidig som at Jürgen Klopp har snakket om å finne tilbake til de viktigste prinsippene når det kommer til presspillet og måten laget hans skal spille på.

Det har også skjedd endringer på treningsfeltet, som er blitt fremskyndet heller enn å vente til 8. juli når laget er tilbake for pre-season.

– Store deler av sesongen har ikke vært lett å nyte. Nå har vi gjort det litt lettere for oss å være oss selv igjen, og det er jeg veldig glad for. Det gikk for lenge der vi ikke var oss selv, sier manageren til Liverpool Echo.

– Vi har startet en ny prosess for oss. Det føles som en pust av frisk luft. Måten vi trener på er annerledes, treningsøktene er annerledes, og alt føles som at vi har åpnet opp. La oss gå for det, for vi har ikke mer å tape denne sesongen, og tenkte hvorfor ikke starte «det nye LFC» nå allerede – så det er det vi har gjort, sier manageren.

Liverpool ønsker seg Mason Mount – men det gjør også Chelseas kommende manager

Liverpool ønsker seg Mason Mount – men det gjør også Chelseas kommende manager

Mauricio Pochettino vil prioritere å ha Mount med videre.

Gerrard lot seg imponere av midtbanespilleren de røde linkes til

Gerrard lot seg imponere av midtbanespilleren de røde linkes til

Liveblogg 11.mai 08:48

Bedre tid til å trene

Dette har også vært en vår der Liverpool røk tidlig ut av FA-cupen, ikke hadde semifinale og finale i ligacupen, og måtte se seg slått av Real Madrid i første utslagsrunde i Champions League. Det har vært færre kamper, og bedre tid til å trene, med unntak av de to siste ukene når kampene har kommet tett.

– Jeg ser mange gode ting for å være ærlig. Vi må så klart tilpasse oss og lære. Vi må forbedre oss 100 prosent, og det vil vi gjøre. Nå har vi hatt tre kamper på en uke, så det har ikke vært så mye forbedring utenom å fortelle guttene at «det var bra» og «det var ikke fullt så bra».

Liverpool har hatt fem kamper på 15 dager, men før Leicester-kampen på mandag har de røde hatt ni dager uten kamp.

– Guttene har vært med på det for fullt. Alle har ønsket en løsning for situasjonen vi har vært i, og selv om det skjedde litt sent i sesongen, var det noe vi kunne få til. Sammen med guttene har vi startet noe nytt, og jeg er veldig glad for det. Det er ganske spesielt, sier Klopp.

Leicester City - Liverpool spilles mandag kl. 21.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Avslutter samarbeidet med innkast-treneren

Avslutter samarbeidet med innkast-treneren

Etter fem sesonger forlater 47-åringen Liverpool.

Dette er Schmadtkes beste signeringer i karrieren

Dette er Schmadtkes beste signeringer i karrieren

På tyskerens liste finner vi ikke de største stjernene, men heller flere smarte kjøp.

Innsikt 10.mai 21:34