«Angrepsspillere er definitivt ikke en prioritet i dette vinduet»

Liverpool har ikke planer om å forsterke angrepet i sommer.

I hvert av de tre siste overgangsvinduene har Liverpool brukt store penger på å hente en angrepsspiller. Luis Diaz kom inn i januar i fjor før Darwin Nunez ble det store sommerkjøpet. I januar i år var det Cody Gakpo sin tur til å komme inn portene på AXA Training Centre. 

Nå er det midtbanen og forsvaret som står for tur. Journalistene tettest på Liverpool FC skriver at klubben ønsker å hente én eller to midtbanespillere til etter kjøpet av Alexis Mac Allister, mens det også er et ønske om å kjøpe en ny midtstopper. 

Dermed trenger vi ikke å ta helgens rykter om at de røde er interessert i Juventus sin kantspiller Federico Chiesa for noe annet enn nettopp rykter. 

«25-åringen er en spiller Liverpool har sett på tidligere, men det toget gikk da han gikk til Juventus fra Fiorentina. Angrepsspillere er definitivt ikke en prioritet i dette vinduet, så jeg ville oversett det ryktet. Men han er en god spiller som sikkert kunne gjort en jobb for Liverpool for en stund siden», skriver Neil Jones.

Tror ikke Liverpool vil prøve seg på Mount igjen

Tror ikke Liverpool vil prøve seg på Mount igjen

Manchester United truer med å trekke seg, men det betyr ikke at Liverpool vil gå for Mason Mount igjen, skriver Neil Jones.

Nytt draktnummer for Luis Diaz

Nytt draktnummer for Luis Diaz

Luis Diaz overtar draktnummer 7 etter James Milner.

James Pearce i The Athletic følger opp:

«Det er usannsynlig at Liverpool kommer til å kjøpe en ny angrepsspiller. Gakpo er erstatteren for Firmino, mens Klopp forventer at Nunez skal ta et nytt steg. Jota og Diaz kan dra nytte av en full sesongoppkjøring etter langtidsskadene forrige sesong», skriver Pearce, som nevner Ben Doak og Harvey Elliott som alternativer til høyre dersom Mohamed Salah skulle bli skadet.

Dermed er det de vanlige navnene som gjelder, og de vi kanskje begynner å gå litt lei av å lese: Ryan Gravenberch, Khephren Thuram, Romeo Lavia, Gabri Veiga, Manu Koné og Micky van de Ven.

– Det er en prestisjetung turnering, og vi skal gjøre alt for å vinne

– Det er en prestisjetung turnering, og vi skal gjøre alt for å vinne

Diogo Jota skulle helst vært i Champions League, men vil ikke snakke ned Europa League før den kommende sesongen.

Kan følge etter Clarkson til Skottland

Kan følge etter Clarkson til Skottland

Ryktebørsen 26.jun 13:18