Arthur fikk bare 13 minutter - men har likevel ni spillere under seg på listen

Brasilianeren kan skryte av å ha spilt et tosifret antall minutter for Liverpool - mer enn mange andre.

Liverpools «nødlån» av Arthur Melo endte slik panikkavtaler ofte gjør - ikke særlig bra. En langtidsskade ødela store deler av brasilianerens opphold på Merseyside, og da han var tilbake i form hadde Jürgen Klopp mange nok alternativer til at det aldri ble noe spilletid.

De 13 minuttene midtbanespilleren fikk som innbytter i 4-1-tapet mot Napoli i september ble den totale fangsten i Liverpool-drakt. Hans forrige kamp på Anfield er fremdeles som Barcelona-spiller i en viss semifinale i 2019, og i turneringene på engelsk grunn ble det ingen minutter - med unntak av de få kampene han spilte for U21-laget.

Neste sesong kan femteplass gi Champions League

Champions League utvides i 2024, og Premier League kan forsyne seg med en av de nye plassene.

Dette skjer i Liverpool i sommer

Skal du innom Liverpool i løpet av ferien? Her er noe av det som skjer i byen denne sommeren.

Reise 10.jul 15:19

Man skulle kanskje tro at 13 minutter er noe av det laveste man kan komme når det gjelder spillere som har offisielle kamper for de røde, men Arthur har faktisk ni spillere under seg på listen. Det er selvsagt utallige spillere som har vært i en tropp og aldri fått minutter, men her er det snakk om spillere som har fått en offisiell kamp, men altså ikke klart å oppnå mer enn 13 minutter.

Mye unggutter

13 minutter er nøyaktig det unggutten Joe Maguire fikk spille som innbytter for Jürgen Klopps lag i en cupkamp mot Exeter for syv år siden, men på listen under Maguire og Arthur finner vi altså ni spillere, ifølge Opta-statistiker Michael Reid.

Den franske målvakten Patrice Luzi fikk sine tolv minutter med berømmelse da han måtte inn som innbytter i bortekampen mot Chelsea i januar 2004. Han holdt nullen og var med på å vinne 1-0 for de røde. En av få keepere i klubbens historie som aldri har sluppet inn mål! Tolv minutter ble det også for Antonio Barragan, som kom inn som innbytter mot CSKA Sofia i 2005.

Noen spillere på listen har fremdeles muligheten til å klatre forbi Arthur. James Norris, som har ni minutter for førstelaget, og Owen Beck, som har elleve, er fremdeles i klubben og drømmer nok om å få flere muligheter for Klopps lag.

Den sjansen får nok aldri Arthur igjen. Den sympatiske brasilianeren er nå klar for nye utfordringer i karrieren etter å ha blitt sendt tilbake til Juventus.