Lokalavis: Liverpool vil gå for Thuram etter U21-EM

Fransk lokalavis hevder Liverpool vil gå for Khephren Thuram, men ikke før etter U21-EM.

Onsdag starter årets U21-EM i Georgia og Romania, og blant dem som skal i aksjon i mesterskapet er midtbanespilleren Khephren Thuram. Det er nå to måneder siden franskmannen først ble linket til Liverpool, og siden har han blitt nevnt i de fleste artiklene som omhandler Liverpools planer for sommerens overgangsvindu. 

Etter at Alexis Mac Allister ble hentet inn i starten av juni har det vært stille rundt de røde, men nå melder lokalavisen Nice Matin at Liverpool har bestemt seg for å gå for Thuram - men ikke før etter at han er ferdig med turneringen med Frankrikes U21-landslag. 

Årets U21-EM kan bli ekstra interessant for Liverpool-supporterne

Årets U21-EM kan bli ekstra interessant for Liverpool-supporterne

Tre Liverpool-spillere deltar, men minst like spennende er fire andre talenter.

Pearce: Liverpool vil ha én midtbanespiller til, ikke nødvendigvis to

Overgangsoppdatering lagdel for lagdel: Pearce: Liverpool vil ha én midtbanespiller til, ikke nødvendigvis to

Overgangsvinduet åpner 14. juni og James Pearce har gått gjennom hva de røde ser etter denne sommeren.

Det er Twitter-brukeren JoshLFC som har sett dagens papirutgave av Nice Matin som melder om nyheten. Der står det at Liverpool vil legge inn et bud som er i nærheten av det Nice ønsker seg for 22-åringen. De skal ha satt en prislapp på minst 40 millioner euro, som tilsvarer drøye 34 millioner pund - altså mer eller mindre det samme som Liverpool ga for Mac Allister. 

Må være tålmodige

Med andre ord skjer det spennende ting rundt Thuram, men vi må belage oss på litt ventetid. U21-EM er ikke ferdig før 8. juli, og Frankrike har et sterkt lag som fort kan komme langt i mesterskapet. 

Det har vært relativt stille fra journalistene på Merseyside om en mulig Thuram-overgang, slik det også var før Mac Allister ble bekreftet. Men Fabrizio Romano meldte for noen uker siden at samtaler mellom ungguttens agent og Liverpool var i gang, og det samme har blant annet L'Equipe skrevet. 

Khephren Thuram kommer virkelig fra en fotballfamilie der det meste av oppveksten handlet om å trene i et håp om å bli like god som faren, Lillian, som ble verdensmester med Frankrike i 1998. Broren Marcus er også en god fotballspiller - han spiller for Gladbach i Tyskland og er også blitt fast inventar i den franske landslagstroppen, der også Khephren nå har fått sin debut. 

Thuram en teknisk god fotballspiller, som samtidig har sin forse i den fysiske delen av spillet.

Ornstein: Caicedo har fullført den medisinske testen

Følg overgangssommeren: Ornstein: Caicedo har fullført den medisinske testen

Prisen for Mac Allister er endelig

Prisen for Mac Allister er endelig

Liverpool kommer ikke til å måtte betale mer for Alexis Mac Allister.