– Medisinsk sjekk neste uke

Fabio Carvalho ser ut til å få spille Champions League-fotball til høsten.

Fredag kom Fabrizio Romano med nyheten om at Fabio Carvalho er på vei til tyske RB Leipzig på lån, og de lokale Liverpool-journalistene James Pearce og David Lynch fulgte opp med den samme informasjonen. 

Nå skriver Lynch at den medisinske sjekken til Carvalho er planlagt neste uke, før låneavtalen formelt kan bekreftes. 

RB Leipzig ønsket i utgangspunktet å kjøpe portugiseren, men Liverpool har fremdeles et ønske om at fremtiden hans ligger hos de røde. Det skal derfor heller ikke være snakk om noen opsjon på kjøp i låneavtalen, men avtalen kan forlenges med en sesong dersom forholdene ligger til rette for det om et år. 

Carvalho nærmer seg RB Leipzig

Carvalho nærmer seg RB Leipzig

Det ser ut til å bli Bundesliga neste sesong for Fabio Carvalho.

Får ikke opsjon på kjøp

Får ikke opsjon på kjøp

Fabio Carvalho skal være veldig nær RB Leipzig.

Carvalho fikk bare spille 342 minutter i sin første sesong i Premier League, og gjennom vårsesongen ble det minimalt med spilletid. Det har ført til spekulasjoner rundt ungguttens fremtid i sommer. Heldigvis ser det nå ut til å ha blitt et utfall som alle kan være fornøyd med. 

Lynch skriver videre at Liverpool aller helst ville lånt ut 20-åringen til en klubb i Premier League, og at Brentford, West Ham og Burnley viste interesse, men totalpakken til RB Leipzig viste seg å være mer fristende. 

Spesielt var det nok spill i Champions League som fristet mest for Carvalho, som kan ta med seg verdifull erfaring hos den tyske storklubben før han returnerer og tar sikte på å spille seg inn i varmen hos Jürgen Klopp neste sommer.

Droppet sommerferie for å finne toppformen før pre-season

Droppet sommerferie for å finne toppformen før pre-season

Ben Doak har planer om å spille seg inn i troppen til Jürgen Klopp.

– Det har vært en uforglemmelig reise, og jeg vil bare si takk

– Det har vært en uforglemmelig reise, og jeg vil bare si takk

Alex Oxlade-Chamberlain tar farvel med Liverpool og supporterne.