– Vi har vært i samtaler og er veldig nærme enighet

Spanjolen vil ta fatt på sin femte sesong i rødt.

– Jeg har et veldig godt forhold til manageren og klubben. Vi har vært i samtaler og er veldig nærme enighet. Jeg kjenner min situasjon og hvilken rolle jeg har i troppen. Alle ønsker å spille, men du trenger også en stor tropp med gode spillere som gir alt hver dag på trening, sier Adrian i et intervju med The Athletic

Da Liverpool i mai kunngjorde hvilke spillere som ville forlate klubben gratis når kontraktene utløper i slutten av juni, var ikke Adrian på listen. Det var kanskje noe overraskende, ettersom 37-åringen kun spilte én kamp denne sesongen - Community Shield-triumfen mot Manchester City i juli. 

– Adrian har skrevet under på ny kontrakt

– Adrian har skrevet under på ny kontrakt

Liveblogg 29.mai 21:34
The Athletic: Leter etter en vei ut av Anfield

The Athletic: Leter etter en vei ut av Anfield

Avisen melder tirsdag morgen at Liverpools trofaste andrekeeper vil bli førstekeeper.

Men spanjolen har funnet sin plass i troppen.

– Alle ønsker å spille, og jeg må tenke at jeg er førstevalget. Den dagen du ser på deg selv som nummer to eller tre er du ferdig, fordi du må ha motivasjonen til å trene på høyeste nivå hver dag, sier han og legger til: 

– Samtidig tenker jeg mest på hva vi kan oppnå som en tropp. Vi vet at bare én keeper kan spille. Vi har tre gode keepere her med noen talentfulle unggutter i tillegg, så jeg tror ikke manageren trenger å være bekymret, sier han i intervjuet som også handler om hans veldedige organisasjon The 13 Family. 

Skryter av kollegene

Adrian sier forholdet mellom keeperne og keepertrenerne i Liverpool er godt, og det virker også å være god stemning mellom de tre keeperne som er i førstelagstroppen. 37-åringen er i alle fall raus når han beskriver de to lagkameratene som nå er foran i køen. 

– Jeg har trent med mange målvakter i karrieren, men Ali er den klart mest komplette. Som keeper kan du være god i lufta, med ballen i beina eller ha strålende reaksjoner. Ali har alt, og er en veldig bra person i tillegg. Å være så stabil som han har vært hver sesong er veldig vanskelig, men det handler om hardt arbeid.

– Kelleher har utviklet seg veldig. Da jeg kom hit i 2019 var han en unggutt med potensial. Nå er han en mann, som har vist at han er god nok til å være førstevalg i Premier League, sier Adrian.

Nå dukker det stadig opp spekulasjoner om Kellehers fremtid, og senest var det Irlands landslagssjef Stephen Kenny som var ute og anbefalte 24-åringen å bytte klubb for å få spille fast. 

– Selvsagt ønsker han å spille mer, jeg kan huske hvordan det var da jeg var på den alderen. Men han må også huske på at målvaktposisjonen er vanskelig og at man må vente på sin mulighet, sier Adrian.

Spanjolen står med 26 kamper for de røde. Om det blir flere neste sesong vet vi ikke, men alt tyder på at han uansett blir med videre.

Mac Allister med melding til Brighton-supporterne

Mac Allister med melding til Brighton-supporterne

Argentineren oppsummerer sesongen og tar samtidig kanskje farvel med Brighton.

Salah klarte dobbeltbragden for fjerde gang på seks sesonger

Salah klarte dobbeltbragden for fjerde gang på seks sesonger

Mohamed Salah med tosifret antall mål og målgivende pasninger for fjerde gang for Liverpool i Premier League.