Bradley har pådratt seg en ryggskade, og vil være ute i flere måneder

Den nord-irske landslagssjefen avslører at den unge høyrebacken sliter med en ryggskade.

Conor Bradley sliter med en ryggskade, og kan være ute av spill i så lenge som åtte-tolv uker. Det avslørte den nord-irske manageren Michael O'Neill på en pressekonferanse etter uttaket av den nord-irske landslagstroppen. 

Det skal være snakk om tretthetsbrudd i ryggen, som gjør at unggutten kommer til å miste de to neste landslagssamlingene i september og oktober, og muligens også samlingen i november. 

Forrige gang 20-åringen var i aksjon for Liverpool var i en treningskamp mot tyske Greuther Furth 24. juli. I etterkant av kampen ble han utelukket fra troppen som reiste til Singapore, med det som den gang ble omtalt som en småskade av The Athletic og David Lynch.

Nå er det klart at det er mer alvorlig enn først antatt. 

En småskade forhindret Bradley fra å reise til Singapore

En småskade forhindret Bradley fra å reise til Singapore

Høyrebacken er ikke på vei vekk fra klubben, selv om han ble utelatt fra Singapore-troppen.

Nyheter 28.jul 13:34
Vil ta opp kampen med Trent Alexander-Arnold

Vil ta opp kampen med Trent Alexander-Arnold

Conor Bradley går inn i sin viktigste pre-season så langt i karrieren.

Nyheter 17.jul 08:51

Stort tap for Nord-Irland

– Conor har uheldigvis en ryggskade som utelukker ham til de neste kampene. Jeg må si at han er ekstremt tvilsom med tanke på resten av kvalifiseringskampene også, skal O'Neill ha sagt, gjengitt av Belfast Telegraph

– Rehabiliteringstiden er åtte til tolv uker, han har et belastningsbrudd. Det er slikt som kan skje med unge spillere, og han spilte mange kamper forrige sesong. Man skal være forsiktige med slike skader. 

LANDSLAGSSPILLER: Bradley er fast på det nord-irske landslaget.

LANDSLAGSSPILLER: Bradley er fast på det nord-irske landslaget.

Bradley har allerede rukket å få 13 kamper med det nord-irske landslaget, og er en viktig del av laget som kjemper om å delta i europamesterskapet i 2024. Nå må han belage seg på en periode på sidelinjen. 

– Han hadde en fire ukers hvileperiode, og nå tror jeg han er tilbake med Liverpool. Han har begynt rehabilitering, og jeg snakker med ham jevnlig. Kampene i oktober kommer sannsynligvis for raskt. Vi håper å ha ham tilbake til november, men kan ikke love noe. 

Ønsket å utfordre Trent

Den unge nord-iren uttalte i pre-season at målet denne sesongen var å prøve å få så mange kamper som mulig, og at det muligens var den viktigste sesongoppkjøringen i karrieren. 

– Alt føles annerledes i denne oppkjøringen. Jeg sloss om en plass nå, og den vil jeg ha. Det må jeg jobbe knallhardt for. De siste årene har vært vanvittig for min egen del, og nå må jeg se hvor langt jeg kan nå, sa Bradley i juli.

Nå går Bradley glipp av verdifulle minutter i ligacupen og europaligaen i høst, hvor han etter alle solemerker var tiltenkt en startplass. 

Phillips har reist til Glasgow - kan løse Rodgers stopperkrise

Phillips har reist til Glasgow - kan løse Rodgers stopperkrise

Midtstopperen er ønsket på lån i Celtic.

Nyheter 30.aug 15:20
Har ikke tapt en kamp med rødt kort siden 2017

Har ikke tapt en kamp med rødt kort siden 2017

Liverpool har ikke tapt noen av de siste syv Premier League kampene hvor de har fått en utvisning.

Nyheter 30.aug 10:37