– Det var som en skikkelig bortekamp

Thomas Tuchel er blant mange som har latt seg imponere av Liverpools supportere i Singapore.

At Liverpool har mange supportere verden over får vi se hver sommer, når laget reiser ut på turné for å møte de tusenvis som følger laget tett, men bor i andre deler av verden. I år som i fjor gikk turen til Singapore, og der har det vært god stemning og folkefest siden Liverpool landet i forrige uke for å gjennomføre den andre treningsleiren i sommerens oppkjøring. 

En av dem som lot seg imponere av støtten Liverpool fikk på National Stadium i Singapore, var Bayern München-trener Thomas Tuchel. 

– Det var som en skikkelig bortekamp for oss, som forventet. Det er mange Liverpool-supportere i Singapore, sa Tuchel til pressen etter kampen.

– Vi må klare å holde fokus gjennom hele kampen

– Vi må klare å holde fokus gjennom hele kampen

Kaptein Virgil van Dijk oppsummerer kampen mot Bayern München.

Nyheter 02.aug 20:57
Se høydepunktene fra målfesten i Singapore

Se høydepunktene fra målfesten i Singapore

Liveblogg 02.aug 21:00

Nær 50.000 supportere fulgte kampen fra tribunen og skapte en fin ramme rundt det som var en treningskamp, men der Singapore Trophy lå i potten til vinneren. Det ble til slutt Bayern som stakk av med en 4-3-seier, men etter kampen tok likevel Jürgen Klopp og hans spillere en liten æresrunde for å takke for støtten, før turen nå går hjem til Merseyside. 

Ser frem til mer ro

Liverpool-manager Jürgen Klopp benyttet på sin pressekonferanse anledningen til å takke for støtten, samtidig som han ikke la skjul på at det skal bli godt med litt arbeidsro hjemme i huset og på AXA Training Centre. 

– Vi har følt oss velkommen fra første sekund, men det har vært intenst også. Det skal bli kjekt å åpne døren hjemme uten at noen står på den andre siden og jubler, sa manageren.

Venstreback Andy Robertson, kaptein Virgil van Dijk og keepertrener John Achterberg er blant dem som har tatt til Instagram for å takke for støtten: 

– Det har vært fantastisk å være her igjen og møte supporterne, og kampene og treningene har vært bra. Det har vært intenst, men veldig bra, og vi drar hjem med en positiv følelse, sa van Dijk etter oppgjøret mot Bayern München. 

Mandag venter årets siste treningskamp, mot tyske Darmstadt på Deepdale. 

To unggutter kan være på vei bort

To unggutter kan være på vei bort

Flere unge spillere kan forsvinne den neste måneden.

Nyheter 02.aug 19:51
– Klare med nytt bud på Lavia

– Klare med nytt bud på Lavia

Liverpool møter stadig utfordringer i jakten på Romeo Lavia, men skal nå være klare med et nytt bud.

Nyheter 02.aug 18:51