Stortalentet som var med på fjorårets pre-season tilbake etter langvarig skadeavbrekk

Isaac Mabaya fikk fredag sine første minutter for Liverpool U21 etter å ha vært ute siden januar med skade.

Stortalentet Isaac Mabaya var fredag kveld tilbake fra et langvarig skadeavbrekk da Liverpool U21 møtte Hull City i en treningskamp. Det bekreftet klubben i kamprapporten fra kampen. 

Mabaya trente jevnlig med førstelaget etter at han var med på sesongoppkjøringen før forrige sesong, og har også vært på benken da førstelaget møtte Shrewsbury i FA-cupen i 2021/22-sesongen.

I oktober var han uheldig og pådro seg en skade, som gjorde at han ikke fikk reise med førstelaget på treningsleir til Dubai. Han gikk også glipp av hele den andre halvdelen av sesongen. 

På kun tre overgangsvinduer har Ten Hag fått over hundre millioner mer å rutte med enn Klopp har på åtte år i Liverpool

Enorme økonomiske forskjeller mellom rivalenePå kun tre overgangsvinduer har Ten Hag fått over hundre millioner mer å rutte med enn Klopp har på åtte år i Liverpool

Det er smått utrolig at Jürgen Klopp har klart å bygge et så godt lag med så begrensede midler.

– Det er ingen hemmelighet at vi fortsatt er på utkikk etter spillere

– Det er ingen hemmelighet at vi fortsatt er på utkikk etter spillere

Klopp brukte Curtis Jones i 6er-rollen mot Bayern Munchen, men sier han helst ønsker å få inn nye spillere til å fylle tomrommet.

Markerte med målgivende

Mabaya gjorde fredag kveld sitt comeback fra skaden da han kom inn for Terence Miles da det var 25 minutter igjen å spille i treningskampen mot Hull City, og markerte seg etter kort tid. 

Den kraftfulle 18-åringen kom seg fri i 16-meteren, og serverte Oakley Cannoniers tredje mål for dagen med et presist innlegg. 

Etter åtte måneder ute av spill grunnet skade kan Mabaya endelig fortsette utviklingen sin i rødt. Unggutten fikk i underkant av 1000 minutter for akademilagene forrige sesong før skaden. 

– Man trenger et spesielt DNA i denne klubben

Klopp om Trents nye rolle:– Man trenger et spesielt DNA i denne klubben

Scouseren er Liverpools nye visekaptein.

Gakpo har begynt å trives i rollen Firmino perfeksjonerte

Stort intervju med nederlenderenGakpo har begynt å trives i rollen Firmino perfeksjonerte

Flere trodde Cody Gakpo ble signert som en ving, men etter hvert har det blitt klart at han passer bedre i Roberto Firminos rolle.