Bekreftet: Venstrebacken returnerer til Liverpool

En ny unggutt hentes hjem, men denne gangen handler det ikke om mangelen på spilletid.

Flere anerkjente Liverpool-journalister melder om at Owen Beck, den unge venstrebacken på utlån i Skottland, returnerer til Liverpool med øyeblikkelig virkning.

Den avgjørelsen kommer grunnet skadene på Andy Robertson og Kostas Tsimikas, melder Jack Lusby.

This is Anfield-journalisten, som følger Liverpools akademi og akademispillere tettere enn de fleste, skriver videre at de røde ikke har noen planer om å signere en ny venstreback i løpet av vintervinduet.

«Jeg kan se for meg at Beck kan bli involvert i FA-cupkampene før han potensielt går ut på lån igjen. Han er mer erfaren enn (Luke) Chambers og (Calum) Scanlon, mens Gomez trenger en pause før Robertson er tilbake», skriver han videre.

Det er enda ikke sikkert når Robertson er tilbake i aksjon, men en foreløpig dato er satt til slutten av januar. Før den tid venter seks kamper (potensielt en syvende og åttende basert på resultatet i FA-cupens tredje runde).

Flere kan komme hjem

Få timer før rakettene var i luften på nyttårsaften kom meldingen om at også Fabio Carvalho hentes hjem grunnet lite spilletid i RB Leipzig. Portugiseren forventes å lånes ut igjen i løpet av den neste måneden.

Det samme gjelder for Beck også, men venstrebacken hadde ikke problemer med minutter på banen i Dundee FC. Waliseren spilte senest den 30. desember i 2-2 kampen mot Kilmarnock. Totalt ble det 17 kamper, to mål og to målgivende for ham i Skottland.

Nathan Phillips (Celtic) og Rhys Williams (Aberdeen) blir sannsynligvis også hentet hjem etter lite spilletid, slik som Carvalho. Det samme gjelder for flere andre unggutter, blant annet James Balagizi i Wigan.

Newcastle er Premier Leagues nest beste hjemmelag, men borte er de nest dårligst

Newcastle er Premier Leagues nest beste hjemmelag, men borte er de nest dårligst

Liverpool har enormt godt grep på Newcastle på Anfield.

Januarvinduet har åpnet, hva kan forventes av Liverpool?

Januarvinduet har åpnet, hva kan forventes av Liverpool?

Jürgen Klopp har gode erfaringer med å handle vinterstid.