«Foten min er fortsatt på gassen og det vil den være helt til siste minutt i min siste kamp»

Slik formulerer Jürgen Klopp seg i sitt første kampprogram etter offentliggjøringen.

«Mine programnotater for Norwich-kampen var ferdige før min beslutning om å slutte etter denne sesongen ble offentliggjort, så selv om dette ikke er noe jeg ønsker å fortsette å snakke om, er det riktig at jeg nevner det her. Alle har nå sett grunnene mine så forhåpentligvis har de blitt akseptert men det er viktig at jeg gjentar at ingenting kommer til å forandre seg mellom nå og slutten av min tid her», skriver Jürgen Klopp i kveldens kampprogram.

Oppgjøret mot Chelsea er første ligakamp etter at beslutningen ble kjent. Sånn sett er det noe ekstra med dette kampprogrammet.

«Foten min er fortsatt på gassen og det vil den være helt til siste minutt i min siste kamp. Slik de har opptrådt, snakket, og viktigst av alt, trent og spilt, har spillerne akkurat samme innstilling så, som jeg har sagt, ingenting endrer seg. Ambisjonene, standarden og troen vår er ikke annerledes.»

«Til slutt, vil jeg takke for støtten jeg fikk på søndag men samtidig har jeg et annet ønske. I kveld trenger vi en skikkelig Anfield-atmosfære.»

Først og fremst vil 56-åringen fokusere på kampen ute på Anfield-matta.

«Dette er definitivt en anledning til å glemme at manageren slutter etter sesongen og gjøre alt vi kan som kollektiv for å gjøre det så ubehagelig som mulig for en veldig sterk motstander. Hvis vi kan gjøre dette sammen, vil vi definitivt skape en mulighet til å ta et nytt steg fremover.»

Møter et annet Chelsea i utvikling

Liverpool og Chelsea har hatt sine tette møter, både i cupfinaler og ligaspill, under Klopps regime, men under Mauricio Pochettino ser tyskeren et nytt Chelsea.

«Mauricio var faktisk min første trenermotstander i Premier League og vi møttes selvsagt i Champions League-finalen i 2019 og etter min erfaring har han alltid gjort en strålende jobb.»

«Det er åpenbart for alle som har fulgt med at Chelsea er et lag som er i en klar forbedringsfase under Mauricio Pochettino, en trener og en person som jeg ikke kunne ha hatt mer respekt for men også en som, i likhet med alle andre, trenger tid for å nå dette punktet med det som i realiteten er et nytt lag.»

Liverpool - Chelsea ser du på V Sport PL/Viaplay, kampstart er 21:15.

Liverpool FC bekrefter at filmingen av dokumentarserien har begynt

Liverpool FC bekrefter at filmingen av dokumentarserien har begynt

Serien vil slippes etter 2023/24-sesongen.

– Folket der hjemme, ikke bekymre dere. Det går bra. Gutta elsker dette stedet, det vet jeg

Vil fulgte tirsdagens pressekonferanse direkte fra 14:30: – Folket der hjemme, ikke bekymre dere. Det går bra. Gutta elsker dette stedet, det vet jeg

Vi har så vidt begynt å komme over årets største nyhet, og ute på matta venter to London-motstandere for Liverpool.