Ingen sjanse for en retur til Anfield – Chelsea skal være interessert

Jordan Henderson ønsker seg vekk fra Saudi-Arabia, ifølge flere medier.

Lørdag kveld kom nyheten om at den tidligere Liverpool-kapteinen Jordan Henderson ønsker seg vekk fra Saudi-Arabia.

33-åringen har ikke sagt noe selv, men blant annet The Times, Daily Mail og The Athletic har meldt om misnøyen i Midtøsten.

Førstnevnte skrev at Henderson slet med å finne seg til rette i Midtøsten, samtidig som Steven Gerrard ikke ønsket å miste ham. Daily Mail fulgte opp med å melde om at både livsstilen og klimaet har vært en utfordring.

Mandag ettermiddag melder Oliver Kay i The Athletic at det er uaktuelt med en retur til Anfield.

«Han ble fortalt at han ville få mindre spilletid i LFC med Mac Allister og Szoboszlais ankomster. Men hvordan i all verden (annet enn det åpenbare) virket Al Ettifaq som et bedre alternativ? Han var fortsatt kaptein og ville spilt mange kamper. Nå er det ingen vei tilbake. LFC har gått videre», skrev journalisten på X/Twitter.

Chelsea og Newcastle

Etter 2-0 seieren over Arsenal i går fikk Jürgen Klopp spørsmål om sin tidligere kaptein. Dette svarte han til pressen:

– Hadde Hendo en pressekonferanse hvor han sa det? Nei? Da betyr det ingenting for meg. Han har ikke ringt meg! Vi snakket faktisk nylig, men ikke om det. Jeg har ikke noe mer å si om det temaet, svarte tyskeren.

Steven Gerrard og Jordan Henderson, som begge er i Al Ettifaq, skulle i utgangspunktet kjempe i toppen av Saudi Pro League denne sesongen, men i skrivende stund står grønntrøyene med ni kamper uten seier. Den engelske duoen har tatt 25 poeng på 19 kamper.

Chelsea og Newcastle skal være to av flere klubber som vurderer å hente 33-åringen, men det er ikke bekreftet av veldig troverdige kilder.

Roberto Firmino ryktes også vekk fra Saudi-Arabia etter bare seks måneder i Al-Ahli. Brasilianeren er ønsket av flere Premier League-klubber.

«Klopp var hjernen bak det hele. Byttene og posisjonsendringene hans fungerte – det gjorde ikke Artetas»

Dette skriver avisene:«Klopp var hjernen bak det hele. Byttene og posisjonsendringene hans fungerte – det gjorde ikke Artetas»

Liverpool er videre i FA-cupen etter å ha stått imot Arsenal-stormen i første omgang, og det kan man kanskje takke Jürgen Klopp for. Dette skriver avisene etter 2-0-seieren på Emirates.

Innsikt Man. 08.01. 13:05
Romano: Carvalho har bestemt seg for Hull

Oppdatert 15:00:Romano: Carvalho har bestemt seg for Hull

Den 21 år gamle portugiseren ser ut til å bli lagkamerat med Tyler Morton.

Nyheter Man. 08.01. 15:00