Klopp kom med en oppdatering på Szoboszlais skade

Ungareren sliter med en hamstringsskade, men det virker ikke å være veldig alvorlig for 23-åringen.

Med Wataru Endo og Mohamed Salahs reiser til mesterskap, og flere andre skader i Liverpool-troppen, var det svært skumle bilder som ble vist da Dominik Szoboszlai gikk av banen mot Newcastle.

23-åringen holdt seg nemlig til baksiden av låret, og på fredagens pressekonferanse bekreftet Jürgen Klopp at det er snakk om en hamstringsskade.

– Jeg kan bekrefte at det ikke er en potensiell skade, men en faktisk skade. Det er hamstringen som er problemet. Vi får se hvordan det utvikler seg, startet tyskeren og fortsatte:

– Dom er veldig positiv, og har lite smerte, men vi må vente å se. Han blir ikke med på søndag eller onsdag, men vi håper å få ham tilbake etter det, men per nå vet vi ikke.

DEN FØRSTE: Dominik Szoboszlai har vært tilgjengelig i samtlige Liverpool-kamper denne sesongen, men det stopper opp på søndag.

DEN FØRSTE: Dominik Szoboszlai har vært tilgjengelig i samtlige Liverpool-kamper denne sesongen, men det stopper opp på søndag.

Gode nyheter

Ellers var det heldigvis lite nytt å melde om fra skadefronten.

– Bortsett fra Dom (Szoboszlai), har det ikke skjedd stort. Resten av gjengen var tilgjengelig og friske i går, så la oss håpe at det er slik i dag også.

I løpet av januar skal de røde spille ytterliggere fem kamper (potensielt syv med omkamp og fjerde runde i FA-cupen), så det var viktig for tyskeren å ikke få flere ute på skadebenken.

Wataru Endo og Mohamed Salah har allerede reist på landslagsoppdrag, samtidig som Kostas Tsimikas, Andy Robertson, Thiago Alcantara, Stefan Bajcetic og Ben Doak er ute med skader.

Av den femmeren virker Robertson nærmest et comeback slik det ser ut nå, men det er fortsatt usikkert om venstrebacken blir tilgjengelig i januar. Klopp kom ikke med en oppdatering på noen av dem på pressekonferansen.

Derfor spilte Curtis Jones en helt avgjørende rolle i Newcastle-seieren

Derfor spilte Curtis Jones en helt avgjørende rolle i Newcastle-seieren

Scouseren stod frem i presspillet, leverte mål og løp sokkene av seg på en regntung Anfield-matte.

– Jeg håper selvfølgelig at de ryker ut i gruppespillet, men det gjør de nok ikke

Vi fulgte Klopps pressekonferanse før Arsenal-kampen:– Jeg håper selvfølgelig at de ryker ut i gruppespillet, men det gjør de nok ikke

Jürgen Klopp kom med siste nytt før FA-cupkampen mot Arsenal.