Klopp og Trent nominert til månedens manager og spiller

Jürgen Klopp og Trent Alexander-Arnold har begge blitt nominert til priser etter gode prestasjoner i desember.

Liverpool gikk ubeseiret gjennom desember i Premier League og det har resultert i nominasjoner for Jürgen Klopp og Trent Alexander-Arnold til henholdsvis månedens manager og månedens spiller. 

De røde vant fire og spilte to uavgjorte gjennom adventstiden, og de gode resultatene hjalp dem til å overta tabelltoppen fra Arsenal. 

Kan vinne sin tiende pris

Jürgen Klopp har hatt mange gode måneder som Liverpool-sjef så det er kanskje ikke så overraskende at han har vunnet månedens manager prisen hele ni ganger gjennom sin tid på Anfield. 

Det gjør han til den treneren som har vunnet prisen femte flest ganger. Foran han på lista er David Moyes (10), Pep Guardiola (11), Arsen Wenger (15), og Sir Alex Ferguson (27).

Om Klopp skulle vinne vil det være hans tiende pris og det vil også være første gang han vinner den siden mai 2021.

Kan vinne for tredje gang

Trent Alexander-Arnold var tilbake på sitt beste i desember og var blant Liverpools beste spillere i en periode hvor de røde inntok tabelltoppen.

Han scoret et mål mot Fulham og noterte seg for målgivende pasninger mot Sheffield United og Arsenal. Han hadde også en frispark scoring mot Fulham som ble kreditert som selvmål, men alle vet vel at det er visekapteinen vår sitt mål.

Trent har vunnet prisen for månedens spiller to ganger før, i desember 2019 og november 2021. 

Hvem er Liverpools beste straffeskytter?

Hvem er Liverpools beste straffeskytter?

I forrige kamp mot Newcastle fikk de røde to straffespark, men bare ett av dem satt i mål. Er det på tide med en ny straffetaker, eller er Salah fortsatt ubestridt?

Liverpool vil forlenge med «overgangseksperten»

Liverpool vil forlenge med «overgangseksperten»

Jorg Schmadtke tok over rollen som Liverpools sportsdirektør i sommer, og nå ønsker klubben å forlenge avtalen.