Liverpool vil forlenge med «overgangseksperten»

Jorg Schmadtke tok over rollen som Liverpools sportsdirektør i sommer, og nå ønsker klubben å forlenge avtalen.

Jorg Schmadtke ble ansatt som ny sports direktør i Liverpool i fjor sommer, og tok med det over rollen fra Julian Ward. Tyskeren styrte Liverpool gjennom et hektisk overgangsvindu hvor de rødes midtbane fikk seg en skikkelig oppussing.

Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Wataru Endo og Ryan Gravenberch ble alle hentet inn portene på Anfield i sommer. Ut av portene dro Roberto Firmino, Jordan Henderson, James Milner, Fabinho, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain, som alle har vært en del av den massive suksessen klubben har opplevd de siste årene.

Spesielt avskjeden til Henderson og Firmino satte en støkk i Liverpool-fansen, så det var viktig at Schmadtke traff på overgangene sine for at det ikke skulle oppstå misnøye rundt klubben.

Så langt ser det meget bra ut, og alle spillerne Schmadtke hentet inn har spilt viktige roller for et Liverpool-lag som topper Premier League etter halvspilt sesong.

NY DUO: Schmadtke hentet en ny midtbaneduo til Anfield i sommer.

NY DUO: Schmadtke hentet en ny midtbaneduo til Anfield i sommer.

Vil forlenge

Den gode jobben Schmadtke gjorde i sommer har ikke gått ubemerket hen i Liverpool, og ifølge Bild-journalisten Christian Falk ønsker klubben å forlenge avtalen med tyskeren.

– Jorg Schmadtke er en overgangsekspert og er også gode venner med Jürgen Klopp. Klopp stoler på Schmadtke, og vil definitivt at de fortsetter arbeidet sammen

– Han har en kontrakt frem til sommeren som sportsdirektør, men den avsluttes i slutten av juni, det vil si før neste overgangsvindu. Derfor vil de, ifølge min informasjon, kanskje sette seg ned i mars eller februar og diskutere en forlengelse.

Liverpool planlegger altså, ifølge Falk, å holde samtaler i løpet av våren for å diskutere en mulig forlengelse. Det skal også sies at Falk ofte har god kontroll på informasjon rundt Liverpool som har med Tyskland å gjøre. Han var blant annet en av de første til å rapportere at Schmadtke ble ansatt i fjor sommer og er ofte tidlig ute med rapporter fra Tyskland.

Vanvittig Virgil-statistikk ble dratt opp av Carragher før Newcastle-seieren

Vanvittig Virgil-statistikk ble dratt opp av Carragher før Newcastle-seieren

Liverpool-kapteinen går «aldri» av banen med tap på Anfield.

– Usannsynlig at Liverpool henter noen i januar

– Usannsynlig at Liverpool henter noen i januar

Den veldig pålitelige journalisten Paul Joyce har sagt at han ser det som lite sannsynlig at Liverpool henter noen i januar.