Kveldens motstander har tre spillere i Afrikamesterskapet

Marco Silva må klare seg uten viktige spillere.

Fulham er ikke i nærheten av å slite like mye med skader som det Liverpool gjør, men manager Marco Silva må likevel klare seg uten noen viktige spillere til kveldens semifinale i ligacupen på Craven Cottage. 

London-klubben har nemlig tre spillere som deltar i Afrikamesterskapet i Elfenbenskysten. Calvin Bassey og Alex Iwobi representerer Nigeria, som er videre fra gruppespillet etter to seiere og en uavgjort så langt. Fode Ballo-Toure spiller for Senegal, som har vunnet alle sine kamper og med det er klare for åttendedelsfinalen. 

For øvrig er kantspiller Adama Traoré skadet, noe han har vært stort sett hele sesongen. 

Kan stille likt som sist

– Troppen er den samme som den var i de to siste kampene, sier Silva før kampen. 

Fulham kan med det stille likt som de gjorde på Anfield i det første oppgjøret. Da startet følgende lag kampen:

Leno - Castagne, Adarabioyo, Diop, Robinson - Reed, Palhinha - De Cordova-Reid, Pereira, Willian - Jimenez.

Mot Chelsea den påfølgende helgen kom tidligere Liverpool-spiller Harry Wilson inn i startoppstillingen. Den kampen endte med et 1-0-tap for Silvas lag, som stort sett taper på bortebane - men er relativt sterke hjemme på Craven Cottage. Fulham har hatt vinterpause siden den kampen.

For Liverpools del er Andy Robertson tilbake for første gang siden oktober. Kampen kommer for tidlig for Trent Alexander-Arnold og Dominik Szoboszlai, som kan bli klare til helgen. Kostas Tsimikas, Thiago, Ben Doak, Joel Matip og Stefan Bajcetic er fremdeles ute, mens Mohamed Salah er skadet og Wataru Endo er i Asian Cup med Japan. 

– Å spille finaler er noe av det viktigste man kan gjøre for å utvikle seg

– Å spille finaler er noe av det viktigste man kan gjøre for å utvikle seg

Pep Lijnders elsker ligacupen, og håper på en gjentakelse fra 2022.

Chelsea til finale i ligacupen

Chelsea til finale i ligacupen

Chelsea feide Middlesbrough av banen i det andre semifinale-oppgjøret tirsdag kveld, og sikret med det sin billett til Wembley neste måned.