Se høydepunktene: Arsenal henger fortsatt med etter ny storseier, mens Tottenham tapte på hjemmebane

Fem kamper ble spilt i 16-runden da Arsenal fortsatte sin solide form.

Arsenal har vært i forrykende form etter at de gikk på tre strake tap i alle turneringer før vinterpausen. Etter å ha returnert fra et opphold i varmere strøk har de dominert, og lørdag tok de sin femte strake seier da de slo Burnley hele 5-0 på bortebane. Det er tredje seier med fem eller flere mål på de fem siste kampene. 

Burnley, som tapte på Anfield forrige helg, var ingen match for Mikel Artetas menn, som dermed svarte på Liverpools sterke 4-1-seier over Brentford tidligere på dagen. Arsenal forblir to poeng bak Liverpool på Premier League-tabellen, men har nå best målforskjell i ligaen. De har 36 plussmål, mot Liverpools 35. 

Tottenham er på sin side trolig akterutseilt i gullkampen denne sesongen etter at de tapte 2-1 hjemme mot overraskelseslaget Wolves lørdag. Ulvene tok ledelsen før Tottenham utliknet like etter pause og jagde seier, men i stedet var det bortelaget som avgjorde til slutt. 

Newcastles svake sesong fortsetter med 2-2 hjemme mot Bournemouth, mens presset på David Moyes øker etter at West Ham gikk på en ny smell - denne gangen borte mot Nottingham Forest. 

Slik endte lørdagens 16-runde: 
Burnley - Arsenal 0-5
Fulham - Aston Villa 1-2
Newcastle - Bournemouth 2-2
Nottingham Forest - West Ham 2-0
Tottenham - Wolves 1-2

Her kan du se høydepunkter fra de fem kampene: 

Hvor går smertegrensen for dette fantastiske laget?

Kampkommentar: Hvor går smertegrensen for dette fantastiske laget?

Troppen til Jürgen Klopp ser ut til å feie unna hver eneste utfordring de får i fleisen. Spørsmålet er bare hvor mange skader de tåler før det sprekker.

Kommentar 17.feb 17:36
Liverpool mistet sine formspillere, men fikk tilbake den kanskje viktigste målscoreren

Spillerbørs og folkebørs etter Brentford - Liverpool: Liverpool mistet sine formspillere, men fikk tilbake den kanskje viktigste målscoreren

Jürgen Klopp måtte se nøkkelspillere forlate banen, heldigvis har han flere på nøkkelknippet.

Kommentar 17.feb 15:32