– Først på fredag kan vi begynne å tenke på finalen

Harvey Elliott spilte sin 100. kamp for Liverpool, og feiret det med scoring.

Det var ikke alt som fungerte for Harvey Elliott i de første 45 minuttene i dag, men han spilte seg stort opp i andreomgangen i det som var hans 100. kamp for Liverpool.

– Luton er en tøff motstander, som skapte mange problemer for oss. Vi måtte grave dypt igjen, vise lidenskap og spesielt siden vi lå under 0-1 til pause. Vi manglet det siste lille i førsteomgangen, også for meg som sløste med sjansene, men det handler om å henge i og stå på. Fotball er et spill med to omganger, og etter pause så viste vi definitivt det, sa 20-åringen i et intervju vist på Viaplay etter kampen.

– Det var en slik kamp der vi måtte være mye bedre etter pause og ta sjansene våre, og det gjorde vi. Defensivt var vi også solide og de skapte ikke så mange problemer for oss utenom et par skudd her og der. Forsvaret var utrolig, Caoimhin (Kelleher) var utrolig, og vi måtte grave dypt.

– Vi hadde supporterne i ryggen, og det er alltid fint å vinne på Anfield.

Har ikke tenkt på finalen

Det var mange som fryktet kveldens kamp ettersom Liverpool hadde 11 spillere ute med skade, derav noen av klubbens største navn. Men de røde snudde kampen, og Jürgen Klopp satte også inn unggutter for å vise hvilken tillit han har til disse unge spillerne i troppen.

– De er kanskje tenåringer i alder, men de er med oss, en del av laget, og vi ser ikke på dem som unggutter. De vil gjøre en jobb, vise seg, og kan se at det er en vei gjennom. For de unge spillerne er det utrolig, og også for de spillerne som ikke kom inn. De vil få sjansen. Det handler bare om å være motiverte, ha lidenskapen, og de er utrolige spillere, så tiden deres vil komme.

– Bobby (Clark), Jaden (Danns), «Macca» (McConnell), og Bradley – det er en vei til å slå gjennom, og vi står sammen.

Elliott fikk også spørsmål om ligacupfinalen, som spilles på søndag. Da er Chelsea motstander.

– Vi tenker egentlig ikke på finalen. Det handlet om i kveld. Vi måtte få jobben gjort her. I morgen blir det restitusjon, så på fredag kan vi tenke på finalen og forberede oss på lørdag. Det handler om å ta det kamp for kamp, og det er en stor kamp til helgen, men i kveld var også en finale for oss. Hver kamp er som en finale, så vi må forberede oss uten å tenke på kampene som er i vente. Vi må ta det kamp for kamp, og det gjorde vi i kveld, sier jubilanten.

– Det er en travel periode, og nå må vi være «freshe» for finalen. Det er ikke fint å se guttene skadet, men vi spiller for dem, som alltid er der og støtter oss. Det er ikke bare vi som vinner, vi vinner som lag, og det vil være behov for alle denne sesongen. For guttene som er skadet ønsker vi dem god bedring, og vi ønsker dem bare tilbake friske og klare.

Det eneste som kan stoppe dette Liverpool-laget er skader, men ikke engang dét ser ut til å bite på Klopps maskineri

Kampkommentar Liverpool-Luton: Det eneste som kan stoppe dette Liverpool-laget er skader, men ikke engang dét ser ut til å bite på Klopps maskineri

Et skadeskutt Liverpool fikk det lenge tøft mot Luton, men snudde kampen og feide over gjestene i andre omgang. her er vår kommentar fra kampen.

Kommentar 21.feb 23:00
At Bradley var den første som ble «spart» sier en del om hvor viktig 20-åringen er i ferd med å bli

Spillerbørs etter Liverpool - LutonAt Bradley var den første som ble «spart» sier en del om hvor viktig 20-åringen er i ferd med å bli

Diaz både kunne og burde scoret et par hattrick, men han får spare det til Wembley. Mektig andreomgang av Liverpool!

Kommentar 21.feb 22:26