– Jeg spilte mot faren hans!

Vi ble vitne til et uforglemmelig øyeblikk mellom Jürgen Klopp, Jayden Danns og Rob Edwards etter kampslutt i går kveld.

Jayden Danns er et navn som bør huskes i tiden som kommer. Den 18 år gamle spissen fikk sin debut på Liverpools førstelag i går kveld da Jürgen Klopp sendte ham på banen i det 89. minutt.

Få sekunder senere spilte unggutten en viktig rolle da han spilte gjennom Cody Gakpo like før Harvey Elliotts 4-1-mål.

Etter kampslutt ble vi vitne til et fint øyeblikk mellom Danns, Klopp og Rob Edwards. Sistnevnte har nemlig spilt mot hans far, Neil Danns.

– Jeg spilte mot faren hans, var Luton-sjefens melding da han kom bort til Liverpool-duoen.

Neil Danns, som var en del av Liverpools akademi på 90-tallet, spilte godt over 500 kamper i det engelske divisjonssystemet fra 2000 til 2023. Han var blant annet innom Birmingham, Crystal Palace, Leicester og Bolton. Rob Edwards på sin side står med 100 kamper for Wolverhampton og 15 landskamper for Wales.

En av kampene 42-åringen sikter til er Championship-kampen mellom Birmingham og Wolverhampton i 2006. Da kom duoen inn fra benken for hvert sitt lag.

Takket Klopp

Jayden Danns har raskt tatt stegene opp i Liverpool denne sesongen. Han startet sesongen på U18-laget, før han raskt ble flyttet opp på U21 i høst. Nå har han også rukket å debutere på førstelaget.

– Jeg er så glad for alle guttene som kom inn og spilte. Dannsy sa vel «takk sjef» 50 ganger til meg. Jeg er veldig glad for å gi ham en slik mulighet, for han fortjener det, sa Klopp etter kampslutt.

I går fikk vi et lite glimt av spissen som står med 17 mål på 16 kamper for aldersbestemte lag denne sesongen. Det kan også bli flere muligheter utover våren, spesielt med tanke på skadesituasjonen på førstelaget.

Du kan lese mer om stortalentet i denne artikkelen fra januar.

«Stemningen på stadion ble forvandlet fra kollektivt hysteri til eufori – denne seieren vil regnes som en av Klopps mest tilfredsstillende»

Dette skriver avisene:«Stemningen på stadion ble forvandlet fra kollektivt hysteri til eufori – denne seieren vil regnes som en av Klopps mest tilfredsstillende»

«2019-årgangen har Barcelona, 2024-utgaven har Luton Town». Dette skriver avisene etter Liverpools sterke snuoperasjon på Anfield onsdag kveld.

Innsikt 22.feb 11:57
«Liverpool har tatt kontakt med Xabi Alonsos representanter»

«Liverpool har tatt kontakt med Xabi Alonsos representanter»

Florian Plettenberg i tyske Sky Sports kommer med en oppdatering på de rødes managerjakt.