– Jeg ville ikke endret på noe

Det er seks år siden Philippe Coutinho forlot Liverpool.

Philippe Coutinho var Liverpools beste spiller og største stjerne da han forlot klubben i januar 2018, for en rekordsum.

Liverpool ville ikke selge spilleren, og Jürgen Klopp kom med et sitat som har stått seg veldig bra etter alt som skjedde etterpå

– Bli her, og de vil ende opp med å bygge en statue til ære for deg. Dra et annet sted, til Barcelona, Bayern München eller Real Madrid, og du blir bare enda en spiller. Her kan du bli noe mer, sa manageren.

Men Coutinho ville dra, og fikk overgangen sin til Barcelona.

– Nei, jeg har aldri angret på noe, sier han i et intervju med spanske Sport, gjengitt av The Mirror

– Ting har ikke gått som jeg så for meg

Siden han forlot Liverpool, har de røde vunnet det som kan vinnes. Pengene fra salget ble brukt til å kjøpe Alisson Becker og Virgil van Dijk, og løftet laget til et nytt nivå.

Coutinho blir 32 denne sommeren, og spiller nå for Al-Duhail SC. Laget er nummer seks av tolv på tabellen i Qatar Stars League

– Ting har ikke gått slik som jeg så for meg, og som folk forventet, og som jeg forventet selv siden jeg er den første til å sette krav til meg selv på banen. Jeg forteller meg selv at jeg må gi mer på banen. Jeg har prøvd alt, har alltid vært veldig profesjonell, og angrer ikke noe, sier Coutinho.

– Det var alltid drømmen min å spille for Barcelona, og jeg dro dit, nøt det, og fikk møtt mange mennesker, vant titler, og det vil alltid være i historien om livet mitt.

Etter at han forlot Liverpool spilte han 106 kamper for Barcelona, 38 for Bayern München på lån, 43 ganger for Aston Villa, og nå 10 kamper for Al-Duhail, der han har scoret fire mål til nå.

– Jeg ville ikke endret noe. Det er umulig å gå tilbake, men jeg angrer ikke noe likevel. Jeg ga alltid mitt beste på trening, slik jeg gjør her, gjorde i fjor, og vil gjøre neste år. Dersom ting fungerer så er det flott, men ikke, så må en være tålmodig.

Brasilianeren scoret 54 mål og leverte 43 målgivende på 201 kamper for Liverpool mellom 2013 og 2018.

Onsdagens cupkamp kan få stor innvirkning på ligaen

Onsdagens cupkamp kan få stor innvirkning på ligaen

Tar Liverpool seg videre kan det få stor betydning for hvem som er tilgjengelig til å spille Merseyside-derby.

– Da Bobby så alt forarbeidet Liverpool hadde gjort, skjønte han at det var riktig klubb

– Da Bobby så alt forarbeidet Liverpool hadde gjort, skjønte han at det var riktig klubb

Bobby Clarks far Lee spilte 442 kamper som profesjonell fotballspiller, men mener søndagen overgår alt han gjorde.