«Kan ha spilt sin siste kamp for Liverpool»

Ifølge journalist Neil Jones er det fare for at Thiagos skade fører til at han mister resten av sesongen - og Liverpool-karrieren.

Torsdag kom journalistene tett på Liverpool FC med den triste nyheten om at Thiago Alcantara er skadet igjen. Hans comeback mot Arsenal etter over ni måneder med skade varte bare i fem minutter, men innhoppet var nok til at spanjolen nå må belage seg på et nytt opphold på sidelinjen. 

Nå kommer journalist Neil Jones med nye opplysninger på sin Substack. Ifølge Jones dreier det seg om en hamstringskade for midtbanespilleren, og journalisten har fått opplysninger som kan tyde på at det er snakk om en alvorlig skade. 

«Skaden er alvorlig nok til at den tidligere Bayern München-spilleren kan ha spilt sin siste kamp for Liverpool. Thiago sin kontrakt utløper etter sesongen, og selv om han skulle komme tilbake fra skade før det, er det vanskelig å argumentere for at Liverpool burde forlenge avtalen.

Det er ventet at Jürgen Klopp vil komme med en oppdatering om situasjonen når han møter pressen klokken 12 fredag.

Thiago tjener 200.000 pund i uken og fyller 33 år i april. Det var interesse for den meritterte spanjolen fra Saudi Pro League i sommer, men Thiago ønsket å bli værende i byen der han og familien har funnet seg godt til rette. 

Nå kan det imidlertid se ut til at de snart må skifte beite. På fire sesonger har det bare blitt 98 kamper, der 71 har vært fra start. Høydepunktet er utvilsomt 2021/22-sesongen, da han briljerte på midtbanen for et Liverpool som kjempet på fire fronter.

Thiago løftet Liverpool til nye høyder. På sitt beste var han den beste

«Dessverre skal det vise seg at det ikke går an å unngå å jinxe 32-åringen»

Liverpool under Jürgen Klopp var aldri bedre enn våren 2022, da Thiago Alcantara løftet laget til nye høyder.

Kommentar Tor. 08.02. 17:26
Thiago ble skadet i comebacket

Thiago ble skadet i comebacket

Thiago Alcantara må gjøre seg klar for en ny periode på sidelinjen.

Nyheter Tor. 08.02. 13:25