Kjørte over Fulham og tok seg til kvartfinalen i FA Youth Cup

Jayden Danns, Lewis Koumas og Kieran Morrison fikset avansement for de unge røde.

Liverpool U18 - Fulham U18 3-0 (0-0)

En plass i kvartfinalen i prestisjetunge FA Youth Cup stod på spill da Liverpool U18 fikk besøk av Fulham på akademiet søndag ettermiddag. Det endte med tre scoringer og avansement for Marc-Bridge Wilkinsons mannskap.

De røde satser utvilsomt i cupen denne sesongen, for U21-spillere som Trent Kone-Doherty, Amara Nallo, Josh Davidson, Trey Nyoni og Lewis Koumas startet dagens kamp.

Avgjorde etter pause

Det var bortelaget som kom best i gang på akademiet, med et høyt press som stresset de røde spillerne. Nyoni og co klarte heldigvis å holde unna etter flere store Fulham-sjanser. Kornel Misciur i Liverpool-buret hadde en strålende omgang.

Et frispark fra Jayden Danns var det nærmeste Liverpool var før pause, men det var lite å skrive hjem om etter tafatte 45 minutter.

SOLID: Kornel Misciur holdt Liverpool inne i kampen i den første omgangen.

SOLID: Kornel Misciur holdt Liverpool inne i kampen i den første omgangen.

Etter hvilen, og sannsynligvis etter litt kjeft i pausen, kom det et helt annet rødt lag ut fra garderoben. Trey Nyoni var farlig frempå like etter hvilen, før Lewis Koumas fikset ledelse etter 56 minutter.

Kieran Morrison stod for assisten, med et flott innlegg på pannebrasken til spissen. Ett minutt senere fikset 17-åringen enda et mål, men denne gangen var det han som fikk æren av å sette ballen i mål.

Et flott skudd fra utenfor 16-meteren ble plassert i nærmeste kryss, og plutselig så alt ut til å gå veien etter en tung førsteomgang.

I det 72. minutt kom spikeren i kisten. Jayden Danns, som har vært i fyr og flamme denne sesongen, satte inn Liverpools tredje for dagen etter en ny målgivende pasning fra Morrison.

Slik startet U18: Misciur - Davidson, Pinnington, Nallo, Pitt - Laffey (Kelly 78), Nyoni, Morrison - Danns (Pennington 90+1), Koumas, Kone-Doherty.

Benken: Morana, Enahoro-Marcus, Giblin, Gyimah, Figueroa.

Gleder seg til å få et «luksusproblem» i flere posisjoner

Gleder seg til å få et «luksusproblem» i flere posisjoner

Jürgen Klopp har plutselig fått mange flere strenger å spille på mot Arsenal.

Nyheter Søn. 04.02. 14:06
Gabriel Jesus ser ut til å rekke kampen, men flere spillere er fortsatt ute av spill

Siste nytt fra motstanderleiren:Gabriel Jesus ser ut til å rekke kampen, men flere spillere er fortsatt ute av spill

Arsenal-sjef Mikel Arteta hadde gode og dårlige nyheter å melde om før dagens storkamp.

Nyheter Søn. 04.02. 10:59