Gleder seg til å få et «luksusproblem» i flere posisjoner

Jürgen Klopp har plutselig fått mange flere strenger å spille på mot Arsenal.

Liverpool har nylig gjennomgått en liten skadekrise i flere posisjoner, men i fraværet av flere viktige spillere, har andre stilt opp og vist seg frem.

Nå som mange av de mer etablerte fjesene i troppen er tilbake, vil Jürgen Klopp få flere luksusproblemer når han skal ta ut laget. Slik er det også mot Arsenal.

Andy Robertson er en av dem som kanskje må finne seg i å sitte på benken i ettermiddag. Skotten returnerte til gressmatten mot Norwich og Chelsea, men med Joe Gomez sin form, er det tvilsomt at 29-åringen starter på Emirates.

Liverpool-treneren diskuterte de mange alternativene på fredagens pressekonferanse.

– Det er ikke en utfordring (for oss trenere). Det er bare første gangen denne sesongen vi har flere spillere tilgjengelig i flere posisjoner enn vi kan starte med. Det er absolutt ikke noe problem, det er bra, sa tyskeren.

I tillegg til Robbo, har også Dominik Szoboszlai og Trent Alexander-Arnold returnert til gressmatten. Thiago og Kostas Tsimikas er tilbake i full trening, mens Mohamed Salah ikke er langt unna. Wataru Endo vil også komme tilbake fra Asiamesterskapet neste uke.

KAMP OM PLASSENE: Joe Gomez har blitt en sterk konkurrent til Andy Robertson på venstrebacken.

KAMP OM PLASSENE: Joe Gomez har blitt en sterk konkurrent til Andy Robertson på venstrebacken.

– Uken etter Arsenal-kampen vil bli den siste uken to kamper, så vi trenger alle spillerne. Heldigvis er alle i god form også. Vi har hatt mange skader denne sesongen, men vi har vært heldig med spillerne som har vært tilgjengelig eller spillere som har vært klare og timingen på alt.

Det skjedde da med Wataru Endo da Alexis Mac Allister var ute, samme med Kostas Tsimikas da Andy Robertson ble skadet. Da Kostas ble skadet, så var Joe Gomez der. Conor Bradley er endelig klar også. I midtforsvaret har Quansah kommet inn, fortsatte Klopp.

– Vi har mye å forbedre

I ettermiddag venter Arsenal i en svært viktig kamp i toppen av Premier League. Jürgen Klopp og analyseteamet har sett grundig på hva som har blitt gjort feil i de foregående oppgjørene, selv om det har endt ganske godt.

– Vi har en tøff motstander i vente og derfor må vi være på vår aller beste. Vi har møtt dem to ganger nylig, og ingen av kampene var perfekte. På hjemmebane (1-1) spilte vi en dårlig kamp. I den andre kampen hadde de ballen mye, men vi tok sjansene.

Det er i alle fall ikke noe å si på ambisjonene, for en 0-2-seier på Emirates er det få om noen lag som har klart denne sesongen. Er det lov å håpe på en enda bedre prestasjon i dag?

– Vi har mye vi kan forbedre, og det tenker jeg mye på. Så tenker jeg på hvem som er best å bruke fra start og hvem som er best å få inn fra benken. Det er ingen utfordring eller et problem som sagt, men bare situasjonen vi endelig har her, avsluttet Klopp.

Arsenal - Liverpool sparkes i gang 17.30 og sendes direkte på V Sport PL og Viaplay.

Daily Mail: Disney+ i samtaler om Liverpool-dokumentaren

Daily Mail: Disney+ i samtaler om Liverpool-dokumentaren

De røde kan tjene gode penger på den mye omtalte dokumentarserien om Jürgen Klopps siste måneder på Anfield.

Nyheter Søn. 04.02. 12:33
Gabriel Jesus ser ut til å rekke kampen, men flere spillere er fortsatt ute av spill

Siste nytt fra motstanderleiren:Gabriel Jesus ser ut til å rekke kampen, men flere spillere er fortsatt ute av spill

Arsenal-sjef Mikel Arteta hadde gode og dårlige nyheter å melde om før dagens storkamp.

Nyheter Søn. 04.02. 10:59