Luton-sjefen mener The Kop «sugde inn» målene i den andre omgangen

Hjemmesupporterne fikk mye av æren for Liverpools fire mål etter hvilen.

De røde leverte en første omgang langt under pari mot Luton i går kveld, men i kjent Liverpool-stil snudde alt etter hvilen. Det er ikke den første gangen denne sesongen, og sannsynligvis ikke den siste.

Rob Edwards, som fikk kjenne på trykket på nært hold nede på Luton-benken, skrøt hemningsløst av både Liverpool-spillerne og hjemmesupporterne etter fire røde mål etter pause.

– Vi fikk se Anfield fra sin beste side i andre omgang. Det var full gass, de kvelte oss og supporterne deres var fantastisk. Det var som om The Kop sugde målene inn, og følelsen var at vi hadde gjort dem sint (før pause). Motpresset deres var fantastisk, sa 41-åringen etter kampslutt.

Mange fotballtrenere ville vært irritert og sint etter et slikt 1-4-tap, spesielt etter og ha ledet ganske lenge, men det er ikke stilen til Lutons sjef.

– Til syvende og sist var dette en kamp hvor vi lærte hva som er toppnivået (i Premier League). Jeg vet at de manglet noen spillere, men deres andreomgang var en av de beste jeg har sett. Jeg mener vi var veldig, veldig gode, men de var bare bedre. Det er ikke mange som har opplevd Anfield på denne måten.

DAVID MOT GOLIAT: Rob Edwards var godt fornøyd med sine egne spillere til tross for 1-4-tapet på Anfield.

DAVID MOT GOLIAT: Rob Edwards var godt fornøyd med sine egne spillere til tross for 1-4-tapet på Anfield.

– Vi fikk oppleve eliten

Men det er kanskje lett å glemme førsteomgangen i etterkant av en slik prestasjon. Luton tok nemlig ledelsen på Anfield, og irrterte hjemmelaget med et høyt press og tøffe dueller.

– Vi startet litt bedre og så vokste vi inn i kampen. Det så bra ut. Da vet du at de vil komme jagende i den andre omgangen, samtidig som vi mistet Sambi (Lokonga) i pausen. Vi ble tvunget til å gjøre endringer.

I situasjoner hvor Ross Barkley og co hang på som klegger før hvilen, ble meterne mange utover i kampen. Det ble utslagsgivende for et tappert Luton-lag.

– Vi utnyttet ikke plassen bakover, og de kvalte oss, men de sluttet aldri å kjempe. Vi presset fortsatt på mot slutten, for vi aksepterer aldri nederlang. Jeg er stolt av spillerne, men i kveld møtte vi et bedre lag. Vi fikk oppleve hva eliten hadde å tilby, sa Edwards.

– Intensiteten og motpresset deres var den virkelige trusselen. Det er også skuffende å slippe inn mål på dødball og innkast. Jeg mener ikke vi så ut som et dårlig lag, vi bare slet litt.

– Jeg kommer til å snakke mye om denne kampen fra nå av. Dette var deres «Barcelona»

– Jeg kommer til å snakke mye om denne kampen fra nå av. Dette var deres «Barcelona»

Jürgen Klopp hadde lovet å slutte bruke Barcelona-kampen som eksempel. Det holdt frem til i dag.

Det eneste som kan stoppe dette Liverpool-laget er skader, men ikke engang dét ser ut til å bite på Klopps maskineri

Kampkommentar Liverpool-Luton: Det eneste som kan stoppe dette Liverpool-laget er skader, men ikke engang dét ser ut til å bite på Klopps maskineri

Et skadeskutt Liverpool fikk det lenge tøft mot Luton, men snudde kampen og feide over gjestene i andre omgang. her er vår kommentar fra kampen.

Kommentar 21.feb 23:00