Åtte marerittminutter ble avgjørende

Liverpool FC Women klarte ikke stanse formlaget i Women's Super League.

Liverpool FC Women - Manchester City Women 1-4 (0-3): Etter åpningskvarteret virket det helt utenkelig at det skulle stå 0-3 på Prenton Park noen få minutter senere. Men åtte marerittminutter ble avgjørende da Liverpool ble nok et offer for formsterke Manchester City, som tok sin 14. strake ligaseier lørdag.

Liverpool åpnet friskt og så ut til å kunne hamle opp med de lyseblå tidlig i kampen, men så scoret bortelaget på sin første mulighet. Liverpool-keeper Rachael Laws måtte gi retur, og Lauren Hemp var på pletten.

Seks minutter senere leverte Jessica Park en flott soloprestasjon da hun driblet seg gjennom Liverpool-forsvaret og satte ballen via stolpen og i mål. Så rakk de røde knapt å ta avspark før ballen lå i nettet for tredje gang, takket være et flott langskudd fra Khadija Shaw.

Alle med tilknytning til Liverpool vet at 0-3 til pause ikke nødvendigvis betyr tap, men da 0-4 kom, nok en gang fra Shaw, etter bare 50 minutter, var alt håp om poeng ute.

En positiv ting kan de røde ta med seg fra dagens kamp, og det er at kaptein Taylor Hinds returnerte fra sitt skadeopphold. Hun kom inn til andre omgang og scoret Liverpools eneste mål med et langskudd like før slutt.

Fire kamper gjenstår av årets sesong, og Liverpool er fremdeles nummer fire, men blir trolig forbigått av Manchester United når de møter Everton på søndag.