Klatret forbi Manchester United og opp på fjerdeplass

Everton var nærmest å avgjøre på slutten i Merseyside-derbyet.

Everton FC - Liverpool FC Women 0-0

Søndag var det Merseyside-derby på Goodison Park, der Liverpool gjerne ville revansjere tapet mot den blå naboen fra tidligere i sesongen.

Den første store sjansen i kampen var det Sophie Roman Haug som fikk, da hun snappet opp en pasning i Evertons bakre rekker og skjøt mot det åpne målet der Evertons keeper Courtney Brosnan var ute av posisjon. Brosnan rakk tilbake til streken og stoppet avslutningen.

Jasmine Matthews hadde også en avslutning som ble blokkert før pause. Førsteomgangen var Liverpools omgang, men klarte ikke å få ballen i mål.

Forbi United

Matt Beards satte inn Marie Höbinger og Mia Enderby. Han måtte så gjøre et tvunget bytte, da Matthews skadet seg og Yana Daniels kom inn. Melissa Lawley ble det fjerde og siste bytte da hun kom inn for Lucy Parry med 17 minutter igjen på klokka.

Mot slutten var det hjemmelaget som var nærmest scoring, da Everton traff tverrleggeren og Liverpool så vidt fikk ballen unna. Det ble lagt til sju minutter. Den siste sjansen i kampen kom til Liverpool og Ceri Holland, som gikk på raid og ble stoppet av Brosnan.

Men 0-0 er ikke nødvendigvis noe dårlig resultat. Det gjør at Liverpool klatrer forbi Manchester United på tabellen, etter at United tapte mot Manchester City på lørdag. De røde er nå nummer fire i FA Women’s Super League, poenget foran United og fem poeng bak hardtsatsende Arsenal som har én kamp til gode. Det er et godt stykke opp til tetduoen Manchester City og Chelsea.

Liverpool FC Women: Laws, Parry (Lawley 73), Fisk, Fahey, Clark, Matthews (Daniels), Nagano, Holland, Kearns (Höbinger 58), Kiernan (Enderby 58), Roman Haug

En ekstra stor helg for Djibril Cissé

En ekstra stor helg for Djibril Cissé

Far-sønn-historier er det mange av i Liverpool for tiden, og flere ser det ut til å kunne bli

Innsikt 24.mar 12:39
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Bestill før 1. mai og få navnet ditt i bokaHusker du alle de gode øyeblikkene han har gitt oss? Bestill Klopp-boka nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05