Ute resten av sesongen

Den danske midtbanespilleren Sofie Lundgaard har pådratt seg en kneskade og er ferdigspilt for sesongen.

Liverpool FC Women sin danske midtbanespiller Sofie Lundgaard må stå over resten av sesongen som følge av kneskaden hun pådro seg i kampen mot West Ham i helgen. 21-åringen ble byttet ut før pause i kampen de røde vant 3-1, blant annet etter scoring av Sophie Román Haug. 

Klubben bekrefter på sine nettsider at det dreeir seg om en leddbåndskade, og dermed ryker de siste seks kampene av sesongen for Lundgaard. 

– En leddbåndskade ble påvist etter at det ble gjennomført undersøkelser. Sofie vil nå gå i gang med en periode med rehabilitering hos klubben, sier klubblege for Liverpool FC Women, Amelia Woodhouse. 

Lundgaard ble hentet til Liverpool fra Fortuna Hjørring sommeren 2022, men det er først den siste perioden hun virkelig har spilt seg inn på laget. West Ham-kampen var den tredje på rad med det unge talentet fra start, og nylig var hun også i den danske seniortroppen for første gang. 

Liverpool skal søndag til Goodison Park for å møte Everton. Der håper Matt Beard sitt lag på revansje etter det sure tapet mot byrivalen på Anfield tidligere i sesongen.

Klubbene må ta regningen for det nye organet Premier League helst ikke ville ha noe av

Klubbene må ta regningen for det nye organet Premier League helst ikke ville ha noe av

Premier League-klubbene må ta regningen for det nye uavhengige organet som sørger for at de mister makt og innflytelse.

Innsikt 19.mar 18:52
Doak og Enderby på talentkåring

Doak og Enderby på talentkåring

Liveblogg 19.mar 17:59