Danns har signert ny kontrakt!

Jayden Danns har signert en ny kontrakt med Liverpool.

En av de beste historiene denne våren, er historien til Jayden Danns. 18-åringen har storspilt for de aldersbestemte lagene denne sesongen, før han ble brukt som innbytter mot Luton Town i Premier League. Senere kom han også inn i ligacupfinalen på Wembley og markerte seg.

Han scoret sine to første mål for førstelaget da han kom inn som innbytter mot Southampton noen dager senere i FA-cupen.

Liverpool FC melder nå at unggutten har skrevet under på en ny langtidskontrakt med klubben. De oppgir ikke nøyaktig hvor lang avtalen er.

Danns har vært Liverpool-spiller siden han var åtte år gammel.

Tilbake i troppen

Danns har så langt fire førstelagskamper for de røde. Det kunne vært flere, om han ikke pådro seg en hjernerystelse i bortekampen mot Nottingham Forest som var hans fjerde og hittil siste.

Det gjorde at han var ute av troppen i bortekampen mot Sparta Praha og hjemmekampen mot Manchester City. Han trente ikke dagen før, men torsdag kveld var han i troppen igjen mot Sparta Praha. Han ble sittende på benken hele kampen denne gang, men det er ingen tvil om at det vil komme flere sjanser.

Han har scoret 21 mål for U21 og U18-lagene denne sesongen.

Danns, Danns, Danns oppå bordet

18-åringen debuterte for førstelaget onsdag kveldDanns, Danns, Danns oppå bordet

Liverpool FC U18s store stjerne heter Jayden Danns. Han har litt av noen gener.

Innsikt 20.jan 09:00
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Bestill Klopp-boka nå - få navnet ditt på trykk!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05