– Dette er noe vi aldri tidligere har møtt. Et helt annet nivå

Sparta Praha-manageren så laget sitt bli utklasset, og hadde ingen problemer med å si det etter kampen.

Sparta Praha var det lavest rangerte laget på UEFAs ranking før åttendedelsfinalene i Europa League, og møtte Liverpool som var det desidert høyest rangerte. Klasseforskjellen ble også tydelig, da Liverpool vant 5-1 borte og 6-1 hjemme.

I torsdagens kamp sto det 4-0 etter 14 minutter på Anfield…

– Alle haterne, og all kritikken som kanskje vil komme hjemme i Tsjekkia: Det er som det er. Det er et helt annet nivå, og noe vi aldri tidligere har møtt, og det kan være at det blir en stund til neste gang, sa deres danske manager Brian Priske etter kampen.

– Liverpool er et Champions League-lag, og burde spilt i Champions League og vært semifinalist der. De vil kanskje vinne Premier League om to måneder, sier han.

– Vi kunne se den individuelle kvaliteten, og det er på et annet nivå. Stor respekt til Liverpools spillere og trenerstaben deres.

Klopps lag ga dem ingen hjelp

Jürgen Klopp fikk spørsmål om han hadde noe sympati med sin danske kollega på den andre trenerbenken etter en slik overkjøring.

– Jeg er trener selv, så jeg har snakket med Brian Priske. Det er en kvalitetsforskjell. Det var klart før kampen, og det er alltid sånn at dersom laget med størst kvalitet viser en god innstilling, som vi gjorde, så vil det være vanskelig, sier Klopp på sin pressekonferanse.

– Jeg jobbet lenge i en mindre klubb, ikke at Sparta er en liten klubb, men jeg jobbet i Tyskland i en mindre klubb med Mainz. Du kan vinne kamper, men du trenger litt hjelp fra motstanderen. Vi ga ingen hjelp her. Spillerne viste en topp, topp, topp innstilling, så det ble tøft, og da vet vi hvordan slikt kan gå.

– Det ble en tøff uke for Sparta, men jeg har en følelse av at supporterne deres i det minste hadde en flott tur, og måten de var på i hjemmekampen da vi spilte der var flott. Nå starter resten av sesongen for dem, og de kan kjempe for tittelen.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Bestill Klopp-boka nå - få navnet ditt på trykk!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
– Jeg tror dette er første gang jeg har bedt en spiller om å ikke forsvare

Salah ble historisk– Jeg tror dette er første gang jeg har bedt en spiller om å ikke forsvare

Mohamed Salah ble historisk med scoringen sin mot Sparta Praha. Og nå har han 32 «målpoeng» på 31 kamper denne sesongen.