– Hadde du spurt meg for 12 dager siden, ville jeg sagt at det var umulig

Liverpool har kommet gjennom en vanvittig tøff periode med fire strake seire, der de knapt har fått trene.

Til tross for en vanvittig skadeliste og kamper på løpende bånd, har Liverpool klart å slå Brentford på bortebane, slå Luton Town, vinne ligacupen mot Chelsea på Wembley, ta seg videre fra FA-cupens femte runde, og vinne borte mot Nottingham Forest.

Det trodde ikke en gang Jürgen Klopp at laget hans skulle klare. Det har vært en periode der laget knapt har fått trene, fordi kampene kommer så tett.

– Fire kamper på 11 dager – kom an! Fem kamper på 15 dager. Det er veldig vanskelig, og er vanskelig uansett, men med stallen vår er det ekstra tøft. Måten guttene har kjempet seg gjennom dette er veldig spesielt. At vi ikke ville komme hit i dag og spille dem av banen var klart. Den fjerde kampen var den tøffeste, og det krevde utrolig mye, var dommen fra Klopp på pressekonferansen etter kampen.

– Guttene la ned en skikkelig innsats. Vi måtte kjempe gjennom dette, og dersom det ender 0-0 så ender det 0-0. Det endrer ikke kampen og innsatsen, men målet endrer åpenbart på resultatet og poengene, sier manageren.

Har ikke fått trene

Siden uken før Brentford-kampen har ikke laget hans fått trent. Det har kun handlet om å bli klar til neste kamp.

– For oss er dette superviktig, og jeg er så fornøyd. Nå kan vi ha noen ekstra dager før neste kamp. Vi må lade batteriene, og så kan vi trene skikkelig også, noe som vil være til hjelp. De siste 11 dagene har vi ikke hatt mulighet til å trene i det hele. Det har kun vært restitusjon og kamp igjen. Slik er situasjonen, og det er veldig spesielt, sier Klopp.

– Hadde du spurt meg for 12 dager siden om det var mulig å vinne alle fire kampene, ville jeg sagt nei. Men guttene fikk det til.

Nå får guttene mulighet til å få en liten pust i bakken, før laget kommer tilbake på trening og reiser til Praha for åttendedelsfinale i Europa League på torsdag.

Grunnen til at Forest var så rasende

Grunnen til at Forest var så rasende

Det ble gitt rødt kort, eieren gikk etter dommeren og Forest sin «dommeransvarlig» Clattenburg ble sendt ut til pressen.

En kan komme veldig langt med et solid forsvar og en gal, gal spiss!

Spillerbørs etter Forest - LiverpoolEn kan komme veldig langt med et solid forsvar og en gal, gal spiss!

Her er vår spillerbørs etter Liverpools kamp på City Ground.

Kommentar Lør. 02.03. 17:58