Hughes kan ta med seg forsvarsspiller Liverpool har vært ute etter før

Lloyd Kelly har lenge vært på Liverpools radar, og han kan bli med Richard Hughes-toget fra Bournemouth helt gratis.

Lloyd Kelly var blant spillerne Liverpool vurderte da de skulle hente en ny venstreback i 2020. Klubben trengte en som kunne gi Andy Robertson litt avlastning, og den da 21 år gamle Kelly var blant kandidatene. Men de røde endte til slutt opp med Kostas Tsimikas, som har vist seg å være en god løsning. 

Kelly har på sin side brukt de siste sesongene på å utvikle seg i Bournemouth, der han har vært siden overgangen fra Bristol City i 2019. Han har ikke blitt linket til Liverpool siden den gang, men de røde var interessert også da han var Bristol City-spiller, og til sommeren er det noen faktorer som gjør at han igjen kan bli aktuell, skriver Liverpool Echo

Først og fremst er 25-åringen på utgående kontrakt sommeren 2024, noe som betyr at han kan gå som Bosman-spiller dersom Bournemouth ikke klarer å friste med en forlengelse. I tillegg er han i høyeste grad kapabel til å spille som midtstopper, og det er alltid godt å ha spillere som kan bekle flere posisjoner. 

Til slutt er det selvsagt ikke utenkelig at Liverpools nye sportsdirektør Richard Hughes vil ha med seg noen han kjenner når han begynner i sin nye jobb på Merseyside. Det er allerede kjent at han ser ut til å få med seg sjefsspeider Mark Burchill, og hvorfor skulle han ikke ha lyst til å ta med seg en av de mange gode kjøpene han har gjort for Bournemouth?

Richard Hughes på Bournemouths treningsfelt.

Richard Hughes på Bournemouths treningsfelt.

Forberedt på en fremtid uten Kelly

Hughes har utvilsomt sansen for Kelly, og han sørget for at den unge forsvarsspilleren ble sjekket grundig før han ble hentet til Bournemouth. 

– Vi hadde ikke bare sett ham for Englands U21-landslag og Bristol Citys førstelag. Vi hadde fulgt ham opp gjennom ungdomsårene i Bristol City. Så vi ble ikke overrasket da han kom inn og leverte varene, har Hughes tidligere uttalt. 

Bournemouth-manager Andoni Iraola har innrømmet at det kan bli vanskelig å tviholde på Kelly denne sommeren. 

– Han er veldig verdifull for oss både som midtstopper og venstreback, og vi ønsker at han skal være en del av laget. Men noen ganger skjer det ting vi ikke kan kontrollere, og for å komme til en avtale må alle parter være fornøyd.

Tottenham skal ha forsøkt å hente Kelly for 20 millioner pund i fjor sommer, men det ville ikke Bournemouth ha noe av. Til sommeren kan han forsvinne helt gratis. 

Tar med seg sjefsspeider fra Bournemouth

Tar med seg sjefsspeider fra Bournemouth

Richard Hughes vil ha med seg Mark Burchill.

Spleis nærmer seg kr 210 000,-

Innsamling til LFC Foundation:Spleis nærmer seg kr 210 000,-

Lørdag spilte Liverpool en veldedighetskamp på Anfield. Inntektene går til barn og ungdom lokalt på Merseyside. Vi har en spleis som går ut måneden til støtte for innsamlingen.

Supporterklubben 20.mar 18:28