– Ibou? Jeg vet ikke, men resten har det bra

Jürgen Klopp kom med en kjapp skadeoppdatering før toppkampen mot Manchester City.

Torsdagens 5-1-seier mot Sparta Praha var en ny god dag på jobben for Jürgen Klopp og Liverpool, men den kom ikke uten en potensiell skade. Like etter pause måtte nemlig Ibrahima Konate forlate banen med noe som lignet en kjenning.

Etter kampslutt hadde Liverpool-treneren lite å melde om, og det samme gjaldt på dagens pressekonferanse.

– Ibou? Jeg vet ikke. Han var positiv i går kveld, og han mente det var riktig å gå av banen, men som vi vet, det betyr dessverre ikke så mye. Han skal gjennom en skann, men så langt har jeg ikke fått se på resultatene, sa han til pressen.

Det har også vært stilt spørsmålstegn til Joe Gomez, som forlot banen til pause i Tsjekkia. Journalistene var også interessert i å høre hvordan det går med Mohamed Salah, to dager før en av sesongens viktigste kamper.

– Alle de andre har det bra. Mo, det er ingenting der. Han har det også bra, var Klopps korte svar.

Det betyr at de røde «bare» må klare seg uten Alisson, Trent Alexander-Arnold, Curtis Jones, Ryan Gravenberch og Diogo Jota. I tillegg er Thiago, Stefan Bajcetic, Ben Doak og Joel Matip ute.

Quansah fra start?

I oppfølgingen av spørsmålet om Ibrahima Konate fikk Liverpool-treneren spørsmål om Jarell Quansah, som sannsynligvis tar over franskmannens plass om det er snakk om en skade.

– Han har hatt en enorm utvikling, og stilte opp for oss (fra første spark på ballen). Den generelle oppfatningen var ikke at han ville ta en så stor plass så fort, men vi visste at han hadde et stort talent. Sterk, god med ballen i beina, de tingene der.

Planen var likevel ikke å sende ham ut allerede den 27. august mot Newcastle, men historien endte heldigvis godt.

STORTALENT: Jarell Quansah er klar for å ta over plassen til Ibrahima Konate, om franskmannen er ute med skade.

STORTALENT: Jarell Quansah er klar for å ta over plassen til Ibrahima Konate, om franskmannen er ute med skade.

– Spørsmålet vårt ar mer om han ville takle det neste steget, Premier League-spisser, det fysiske og så videre. Vi ville gi han muligheten, men også tid til å tilpasse seg. Vi tenkte også at troppen ga ham den muligheten (med Joe Gomez, Joel Matip, Virgil van Dijk og Ibrahima Konate).

– Han var da midtstopper nummer fem på det tidspunktet. Vi fikk noen skader, vi vurderte det, men så viste han seg frem med en gang. Det er fantastisk å ha en slik spiller i troppen.

Liverpool - Manchester City starter søndag 16.45 og sendes direkte på V Sport PL og Viaplay.

– Tittelkamp? Det synes jeg er litt for tidlig

Vi fulgte Jürgen Klopps pressekonferanse:– Tittelkamp? Det synes jeg er litt for tidlig

Vi fulgte Jürgen Klopps pressekonferanse før kampen mot Manchester City.

«Hvis Haaland ser seg selv som sheriffen av dagens spisser, så har Nunez omfavnet rollen som den lovløse»

Dette skriver avisene:«Hvis Haaland ser seg selv som sheriffen av dagens spisser, så har Nunez omfavnet rollen som den lovløse»

Bare en potensiell skade på Ibrahima Konate satt en demper på stemningen etter 5-1-seieren i Praha hvor Darwin Nunez storspilte. Dette skriver de engelske avisene.

Innsikt 08.mar 13:01