Evighetsmaskinen Elliott: – Denne kampen var viktig for selvtilliten

Få, om noen, har spilt mer fotball enn 20-åringen de siste ukene.

Harvey Elliott spilte igjen en helt sentral rolle da Liverpool sikret seg et ypperlig utgangspunkt før returkampen mot Sparta Praha neste uke.

20-åringen leverte den målgivende pasningen ved tre anledninger, først til Darwin Nunez i første omgang, og så til Luis Diaz og Dominik Szoboszlai etter hvilen. Slik oppsummerte han prestasjonen etter kampslutt:

– Jeg synes vi var spesielt klinisk foran mål, og det var viktig med tanke på den neste kampen. Vi var ikke på vårt beste i dag, men vi utnyttet sjansene, og det tar vi med oss videre. En slik kamp er viktig for selvtilliten, og det vil hjelpe oss mye inn mot den neste (Manchester City).

Elliott, som ikke er så glad i å snakke om seg selv, snakket Darwin Nunez opp i skyene etter to nye scoringer.

– Han kommer til å utnytte situasjoner, selv om du bare setter ham opp i halvsjanser. Denne kampen var et perfekt eksempel på det. Dette var viktig for ham etter skaden han hadde, sa Elliott.

FINNER NETTMASKENE: Darwin Nunez er i fyr og flamme før møtet med Pep Guardiola og Manchester City.

FINNER NETTMASKENE: Darwin Nunez er i fyr og flamme før møtet med Pep Guardiola og Manchester City.

Spilt «alt» i skadekrisen

Joe Gomez har fått fortjent hyllest for sin rolle i Liverpool-troppen, men er det ikke på tide å gi litt skryt til Harvey Elliott også? Duoen har vært svært viktig for Jürgen Klopp i en periode hvor skader og problemer har herjet i troppen.

Torsdag kveld startet han sin femte strake kamp på 16 dager. Totalt har det blitt 452 minutter fordel over de kampene, med blant annet 120 mot Chelsea i ligacupfinalen.

Nå gleder stortalentet seg til å få viktige brikker tilbake i troppen.

– Det kommer noen store navn tilbake nå, og gruppen blir sterkere og sterkere. Vi er også i en god posisjon til å utfordre hverandre og jobbe hardt, spesielt de guttene som kom på (mot Sparta Praha). Det gir oss ekstra muligheter, så vi er veldig glade, sa 20-åringen.

Vi får se om det blir en startplass til Elliott på søndag når Manchester City gjester Anfield. Han vil uansett spille en viktig rolle, på eller utenfor banen.

– Vi er Liverpool og de kommer til vårt hjem. Det skal aldri være enkelt for noen. Vi kommer til å kjenne på støtten fra supporterne gjennom hele kampen, og vi vet at vi må levere en solid prestasjon for å vinne. Nå må vi restituere og gjøre oss klar for det.

– Resultatet er mye bedre enn prestasjonen, Sparta spilte en god kamp

– Resultatet er mye bedre enn prestasjonen, Sparta spilte en god kamp

Jürgen Klopp hyller tomålsscorer Darwin Nunez, og skjønner ikke hvorfor Mohamed Salahs mål ikke ble stående.

Klopp var ordknapp da han fikk spørsmål om Konate

Klopp var ordknapp da han fikk spørsmål om Konate

Franskmannen måtte forlate banen etter 50 minutter i Tsjekkia...