Jones var landslagsaktuell frem til skaden

Curtis Jones har vært ute med en ankelskade de åtte siste kampene.

Curtis Jones var en av de store formspillerne for Liverpool, og spilte kanskje den beste fotballen i sin seniorkarriere frem til han skadet ankelen borte mot Brentford 17. februar.

Han har nå mistet de åtte siste kampene for Liverpool, og skaden gjorde også at en mulig landslagsplass røk for Jones, i det som er var en av de siste mulighetene til å vise seg frem for Gareth Southgate før sommerens EM.

England skal møte Brasil på lørdag og Belgia på tirsdag i to privatlandskamper på Wembley. England har satt opp til privatlandskamper til, mot Bosnia 3. juni og Island 7. juni – så alt håp er ikke ute for Jones som har 20 kamper for England U21 men nå er 23 år og for gammel for de aldersbestemte landslagene.

Fulgte ham tett

– Dersom Curtis Jones kan lære seg hvordan han forsvarer seg, kan alle lære seg å forsvare seg, sa Klopp med glimt i øyet om scouseren i slutten av januar.

Jones har tatt store steg som midtbanespiller, og spesielt i presspillet.

– Han var definitivt en vi fulgte veldig tett frem til skaden hans. Vi var uten tvil veldig begeistret over prestasjonene hans, sier landslagssjef Gareth Southgate til Daily Mail

De gode nyhetene for oss Liverpool-supportere, er at Jones ikke er langt unna. Han er forventet tilbake i trening neste uke, og dersom ting går etter planen, vil han være aktuell for hjemmekampen mot Brighton 31. mars.

Joe Gomez er den eneste Liverpool-spilleren i England-troppen til de kommende landskampene. Trent Alexander-Arnold er ventet tilbake i spill til hjemmekampen mot Sheffield United 4. april.

Liverpool kan få fem bortekamper på rad

Liverpool kan få fem bortekamper på rad

12 - forhåpentligvis 15 - kamper gjenstår av sesongen. Fem på rad kan komme på bortebane.

Innsikt 19.mar 12:41
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Bestill før 1. mai og få navnet ditt i bokaHusker du alle de gode øyeblikkene han har gitt oss? Bestill Klopp-boka nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05