Det er vanskelig å ikke syntes synd på scouseren, som igjen må se en finale fra sidelinjen

Curtis Jones har vært en sterk bidragsyter på veien til Wembley, men en skade holder ham ute av kampen.

Curtis Jones’ skade i Brentford-kampen har endt litt i skyggen av de store problemene Liverpool har hatt, og har, i troppen.

Scouseren var i god form og i rute til å starte søndagens cupfinale mot Chelsea, men 23-åringen vil ikke bli involvert. Det bekreftet Pep Lijnders på fredagens pressekonferanse.

Hans fravær føyer seg inn i en uhyggelig og trist rekke av cupfinaler, skriver Optas Michael Reid. Ingen Liverpool-spillere har nemlig spilt fire store semifinaler uten å komme på banen i finalen. På søndag blir Jones den første.

Fire på rad

Det startet med ligacupfinalen i 2022. Da spilte han mot Arsenal i semien, men kom aldri inn fra benken i finalen. Det ble også den samme historien i FA-cupfinalen et par måneder senere.

I Champions League-finalen mot Real Madrid kom 3-tallet. Scouseren spilte i semien mot Villarreal, men ble igjen sittende på benken på Stade de France mot Real Madrid.

På søndag kommer den fjerde strake store finalen, men det blir, som nevnt, uten en skadet Jones. Det er trist, for han har spilt en viktig rolle på veien mot Wembley. Han startet kampene mot Leicester (kaptein), Bournemouth og West Ham i høst, før det også ble scoring mot Fulham i semifinalen.

Den eneste Liverpool-finalen han har vært med på var Community Shield-seieren i 2022, men i Opta sine statistikker regnes ikke den engelske supercupen som en stor turnering. Da kom han på banen i det 95. spilleminutt.

Vi krysser fingrene for at midtbanespilleren får flere sjanser denne sesongen, med Europa League og FA-cupen fortsatt i spill. Da skal også scouseren være tilbake fra sin skade, men enn så lenge må han heie på sine lagkamerater fra sidelinjen.

Ga tydelig beskjed om at han ikke aktuell som Klopps arvtaker

Ga tydelig beskjed om at han ikke aktuell som Klopps arvtaker

Det kommer kanskje ikke som en stor overraskelse, men Liverpools assistenttrener bekrefter igjen at han reiser til sommeren.

Søndagens kamp kan bli «verdens beste reservekeeper» sin siste i turneringen han er mest kjent for

Søndagens kamp kan bli «verdens beste reservekeeper» sin siste i turneringen han er mest kjent for

Caoimhin Kelleher går en usikker fremtid i møte når sesongen avsluttes i mai.

Innsikt 23.feb 18:00