Kamp utsatt - Endo returnerer

Wataru Endo får hvile resten av landslagspausen.

Wataru Endo slipper unna med en halvtime med spilletid denne landslagssamlingen og kommer til å returnere til Merseyside tidligere enn planlagt. Det skjer fordi Japans kamp mot Nord-Korea neste uke er utsatt. 

Det asiatiske fotballforbundet AFC melder ifølge Liverpool Echo at kampen som skulle blitt spilt på tirsdag er utsatt på grunn av uforutsette omstendigheter. På kort varsel kom Nord-Korea med en forespørsel om å flytte kampen til nøytral grunn, og det førte til at forbundet måtte utsette. 

Lagene møttes i Tokyo på torsdag. Da vant japanerne 1-0 og tok et stort steg mot å sikre avansement til neste runde av kvalifiseringen til VM i 2026. Endo kom da inn som innbytter etter en time. 

Det er ikke satt opp noe nytt tidspunkt for bortekampen. Den vil trolig ikke ha mye betydning for Japan, som topper gruppen suverent, men Nord-Korea kjemper med Syria og Myanmar om andreplassen i gruppen.

For Liverpools del er dette gode nyheter. De får nå en uthvilt Endo hjem tidligere enn planlagt, og han bør dermed være klar til å gi alt i de to siste månedene av sesongen. 

Følg alle landskampene i denne saken

– Jeg så nyhetene om at Caicedo nærmet seg og trodde min sjanse glapp

– Jeg så nyhetene om at Caicedo nærmet seg og trodde min sjanse glapp

Wataru Endo snakker om den overraskende overgangen til Liverpool i sommer.

Liverpool kan få fem bortekamper på rad

Liverpool kan få fem bortekamper på rad

12 - forhåpentligvis 15 - kamper gjenstår av sesongen. Fem på rad kan komme på bortebane.

Innsikt 19.mar 12:41