Landslagspausen er over: Mac Allister med scoring før han fikk hvile den siste halvtimen

Live!
Oppdatert!

Kampene

Onsdag 20. mars

Kl. 13.00: Tsjekkia U18 - England U18 1-2 – Jayden Danns spilte en halvtime, Trey Nyoni 18 minutter og Amara Nallo 13 minutter.

Kl. 20.45 - San Marino - Saint Kitts og Nevis 1-3 – Kyle Kelly kom inn og spilte de siste ni minuttene i sin debut.

Torsdag 21. mars

Kl. 11.23: Japan - Nord-Korea 1-0 - Wataru Endo kom inn fra benken og spilte 32 minutter.

Kl. 20.45: Hellas - Kasakhstan 5-0 - Kostas Tsimikas spilte hele kampen og leverte målgivende pasning.

Fredag 22. mars

Kl. 13.00: Aserbajdsjan U21 - England U21 1-5 - Harvey Elliott scoret to mål og Tyler Morton leverte to målgivende pasninger. Jarell Quansah satt på benken.

Kl. 13.00: England U18 - Tyskland U18 0-0 - Amara Nallo, Trey Nyoni og Jayden Danns startet for England.

Kl. 17:45: Polen U20 - England U20 1-5 - Bobby Clark kom inn etter 56 minutter, og Luke Chambers spilte 12 minutter og var involvert i den siste scoringen.

Kl. 18.00: Norge - Tsjekkia 1-2 - Utlånte Viteszlav Jaros satt på benken.

Kl. 19.00: Wales U21 - Litauen U21 2-1 - Lewis Koumas debuterte for U21-laget da han kom inn som innbytter og ble matchvinner i kvalifiseringskampen til U21-EM.

Kl. 20.45: Romania - Nord-Irland 1-1 - Conor Bradley spilte hele kampen og var involvert i nordirenes scoring.

Kl. 20.45: Nederland - Skottland 4-0 - Virgil van Dijk spilte hele kampen, Cody Gakpo hadde to målgivende og spilte 82 minutter og Andy Robertson spilte 74 minutter.

Kl. 20.45: Ungarn - Tyrkia 1-0 - Kaptein Dominik Szoboszlai spilte hele kampen og scoret kampens eneste mål fra straffemerket da Ungarn slo Tyrkia.

Kl. 21.30: Spania - Colombia 0-1 - Luis Diaz spilte hele kampen, var hele tiden på farten som et angrep alene, og hadde en fantastisk målgivende til kampens eneste mål.

Lørdag 23. mars

Kl. 01.00: Argentina - El Salvador 0-3 - Alexis Mac Allister startet på benken og kom inn etter 73 minutter i privatlandskampen i USA.

Kl. 18.00: Irland - Belgia 0-0 - Caoimhin Kelleher startet og sto 90 minutter mot Belgia. Han gjorde blant annet en kjemperedning på avslutning fra Thomas Meuenier.

Kl. 20.00: England - Brasil 0-1 - Joe Gomez ble byttet inn på venstreback i det 67. minutt i privatlandskampen mot Brasil. Hans første landskamp siden 2020.

Kl. 21.00: Frankrike - Tyskland 0-2 - Ibrahima Konate ble sittende på benken i hele kampen.

Søndag 24. mars

Kl. 20.45: San Marino - Saint Kitts og Nevis 0-0 – Kyle Kelly startet og spilte 93 minutter i kampen som endte målløst.

Mandag 25. mars

Kl. 13.00: Nederland U18 - England U18 1-2 Jayden Danns startet kampen som kaptein og spilte 67 minutter. Amara Nallo ble byttet ut til pause. Trey Nyoni ble sittende på benken.

Tirsdag 26. mars

Kl. 09.00: Nord-Korea - Japan - avlyst

Kl. 15.00: Tsjekkia U20 - England U20 1-3 - Luke Chambers og Kaide Gordon startet kampen. Sistnevnte gikk av etter 53 minutter. Bobby Clark var ikke med i kamptroppen.

Kl. 18.00: Georgia - Hellas (Kostas Tsimikas) 0-0 (4-3 etter straffespark) - Kostas Tsimikas spilte 120 minutter da Hellas sin EM-drøm ble knust i Tbilisi.

Kl. 19.00: Ungarn - Kosovo (Dominik Szoboszlai) 2-0 - Dominik Szoboszlai spilte 90 minutter og scoret.

Kl. 19.00: Marokko U23 - Wales U21 2-0 - Lewis Koumas og Terence Miles startet kampen.

Kl. 20.00: Tsjekkia - Armenia 2-1 - Viteszlav Jaros ble sittende på benken for Tsjekkia.

Kl. 20.00: England U21 - Luxembourg U21 7-0 - Jarell Quansah og Harvey Elliott spilte 90 minutter. Tyler Morton ble sittende på benken.

Kl. 20.15: Romania - Colombia 2-3 - Luis Diaz spilte en drøy time og leverte en målgivende pasning.

Kl. 20.45: Irland - Sveits 0-1 - Caoimhin Kelleher satt på benken gjennom hele kampen.

Kl. 20.45: Tyskland - Nederland 2-1 - Virgil van Dijk spilte 90 minutter. Cody Gakpo kom på banen med et kvarter igjen å spille.

Kl. 20.45: England - Belgia 2-2 - Joe Gomez kom innpå som innbytter og spilte 82 minutter.

Kl. 20.45: Skottland - Nord-Irland 0-1 - Conor Bradley scoret et drømmemål, mens Andy Robertson måtte forlate banen med en skade.

Kl. 21.00: Frankrike - Chile 3-2 - Ibrahima Konate spilte 90 minutter.

Onsdag 27. mars

Kl. 03.50: Argentina - Costa Rica 3-1 - Alexis Mac Allister scoret og spilte 60 minutter.

*Spillere på utlån

Hvem er tatt ut?

Sesongens siste landslagspause starter til uken, og fra mandag av reiser flere Liverpool-spillere mot sine egne hjemland for å slutte seg til sine landslag. Landslagspausen varer fra mandag 17. mars til tirsdag 26. mars.

Liverpools neste motstander er Brighton i Premier League. Hjemmekampen fra Anfield sparkes i gang søndag 31. mars kl. 15.00.

Heldigvis er dette en roligere landslagspause, der de fleste Liverpool-spillerne bare skal ut i diverse treningskamper før EM til sommeren. Wataru Endo (Japan) og Alexis Mac Allister (Argentina) er de to eneste spillerne som ut av Europa.

Dette er spillerne som er tatt ut:

Europa

21 av 24 landslag har allerede sikret seg EM-billetten, så majoriteten av spillerne skal ut i treningskamper de neste ti dagene. Det gjelder for alle utenom Kostas Tsimikas, som møter Kasakhstan i EM-playoff førstkommende torsdag. Det er gode nyheter for Jürgen Klopp, som kan håpe på at det ikke blir 2x90 minutter på flere av sine viktigste spillere.

England

Joe Gomez er den eneste Liverpool-spilleren som er med i den engelske landslagstroppen i mars. Hvittrøyene har to vennskapskamper på plakaten, så det er slett ikke usannsynlig at 26-åringen får en kamp fra start mot enten Brasil eller Belgia. Gomez har ikke representert England siden 2020.

Nederland

Virgil van Dijk og Cody Gakpo er i samme båt som Gomez. Den nederlandske duoen skal spille to vennskapskamper mot Andy Robertsons Skottland og sommerens vertsnasjon Tyskland. Ryan Gravenberch, som var ryktet tilbake på landslaget tidligere i 2024, er ikke tatt ut. Det har sannsynligvis noe med skaden 21-åringen har hatt de siste ukene.

Hellas

Kostas Tsimikas blir en viktig brikke for grekerne i jakten på en EM-plass til sommeren. Det første hinderet er Kasakhstan playoff-semifinalen på torsdag, før Georgia eller Luxembourg venter i en eventuell finale.

Irland

Caoimhin Kelleher har spilt svært lite for det irske landslaget de siste to årene, men med situasjonen i Liverpool tatt i betrakning, bør 25-åringen igjen få sjansen mellom buret. Irland har to kamper mot Belgia og Sveits i vente.

Ungarn

Dominik Szoboszlai er Ungarns landslagskaptein, og er selvfølgelig tatt ut for å spille kamper den neste drøye uken. 23-åringen møter Tyrkia og Kosovo i vennskapskamper.

Frankrike

Ibrahima Konate måtte stå over den forrige landslagspausen, men nå er midtstopperen tilbake, til tross for den nylige skaden. Franskmennene møter Tyskland og Chile i vennskapskamper.

Skottland

Andy Robertson er også tilbake på landslaget. Liverpool-backen skal spille treningskamper mot Virgil van Dijk, Cody Gakpo og Nederland, samt Conor Bradleys Nord-Irland.

Nord-Irland

Conor Bradley er selvfølgelig på landslaget etter flotte måneder i Liverpool. Nå venter Andy Robertsons Skottland og Romania de neste ti dagene.

Tsjekkia

Den utlånte Liverpool-målvakten Viteszlav Jaros har blitt tatt ut til Tsjekkias landslagstropp etter flott spill for østerriske Sturm Graz. 22-åringen møter Norge og Armenia i treningskamper. Jaros har aldri spilt for Tsjekkias a-landslags tidligere.

Saint Kitts og Nevis

18-åringen Kyle Kelly er med i A-lagstroppen til Saint Kitts og Nevis til de to privatlandskampene mot San Marino.

England U21

Jarell Quansah, Harvey Elliott og Tyler Morton skal representere England på U21-nivå. Den unge trioen møter Aserbajdsjan og Luxembourg i EM-kvalifiseringen.

England U20

Bobby Clark, Kaide Gordon og utlånte Luke Chambers har fått plass et nivå under sine lagkamerater. Kamper mot Polen og Tsjekkia i Elite League venter den neste drøye uken.

England U18

Liverpool har også tre representanter på U18-nivå. Jayden Danns, Amara Nallo og 16 år gamle Trey Nyoni skal spille treningskamper mot Tsjekkia, Tyskland og Nederland. Nallo og Nyoni har ikke spilt på dette landslagsnivået tidligere.

Wales U21

Lewis Koumas, utlånte Owen Beck og Terence Miles skal spille kamper mot Litauen (EM-kvalik) og Marokko U23 (treningskamp). Først- og sistnevnte debuterer på U21-nivå.

Sør-Amerika

Argentina

Alexis Mac Allister og Argentina skal spille to treningskamper mot El Salvador og Costa Rica i USA de neste ti dagene. VM-kvalifiseringen i Sør-Amerika er på pause til juni.

Colombia

Luis Diaz holder seg i Europa, og har to kamper mot Spania og Romania på plakaten. Begge oppgjørene er treningskamper. Kampen mot Spania spilles på London Stadium, West Hams hjemmebane.