Nunez har trukket seg fra landslagstroppen

Darwin Nunez blir hjemme under landslagspausen.

Etter kampen mot Manchester United sa Jürgen Klopp at Darwin Nunez, Luis Diaz og Cody Gakpo hadde vondt, og at det kan være snakk om skader for den mulige trioen. 

Nå meldes det fra flere hold at Nunez har trukket seg fra den uruguayanske landslagstroppen, og at han kommer til å holde seg hjemme de neste ukene. Rodri Vazquez i Sport890 og Fabrizio Romano er blant dem som nå melder dette. Nunez er heller ikke å se på bildene fra Spania, der troppen til Marcelo Bielsa befinner seg. 

Ifølge Romano er det ikke snakk om en alvorlig skade for 24-åringen, men nå får han spillefri frem til kampen mot Brighton neste søndag. Klopp uttalte etter kampen at det dreide seg om en kjenning i hamstringen. Uruguay har ingen tellende kamper i det som er siste landslagssamling før sommerens Copa America. De skal møte Baskerland i Bilbao og Elfenbenskysten i franske Lens. 

Diaz hadde på sin side en kjenning i lysken, mens Gakpo slet med en ankel. De har ikke meldt forfall til landslaget - begge er bekreftet på samling med henholdsvis Colombia og Nederland mandag. 

Ibrahima Konaté er også klar for landslagsfotball til tross for at han ikke kunne spille søndagens kamp mot Manchester United. Frankrike har hjemmekamper mot Tyskland og Chile den kommende uken. 

Mohamed Salah har på sin side fått fri, og han slipper å reise til Abu Dhabi for å spille privatlandskamper med Egypt. 

Mac Allister med scoring før han fikk hvile den siste halvtimen

Landslagspausen er over: Mac Allister med scoring før han fikk hvile den siste halvtimen

Den fjerde og siste landslagspausen denne sesongen er nå endelig over!

Innsikt 27.mar 08:28
Stilte spørsmål som fikk Klopp til å storme ut - nå tar han Liverpool-manageren i forsvar

Stilte spørsmål som fikk Klopp til å storme ut - nå tar han Liverpool-manageren i forsvar

Et intervju på danske Viaplay har gått viralt etter at en irritert Jürgen Klopp stormet vekk. Nå tar journalisten han i forsvar.