Owen Beck er tilbake på Merseyside. Forhåpentligvis er ikke sesongen over

Den utlånte venstrebacken er tilbake i Liverpool på grunn av en lyskeskade.

Owen Beck er tilbake på AXA Training Centre i Kirkby etter å ha skadet seg.

21-åringen har fått en lyskeskade, og er nå tilbake i Liverpool for å få behandling hos en spesialist, da skaden han har fått har vist seg å være mer alvorlig enn først antatt. Dundee håper at det ikke er slik at sesongen er over. Det melder thisisanfield.com

– Owen vil være ute i minimum fire til seks uker. Vi har vært vurdert situasjonen med lysken hans, og han vil nå dra til videre undersøkelse, sier Dundee sin manager Tony Docherty til the Courier

– Siden Liverpool er klubben hans vil de ha et ord med i laget, og han vil selvsagt få best mulig behandling. Han vil dra dit for det, og være der i denne perioden, siden han er deres spiller og de vil vurdere det selv.

Vellykket utlån

Beck hadde en veldig god første halvdel av sesongen i Dundee, før han ble hentet tilbake til Liverpool da både Andy Robertson og Kostas Tsimikas var skadet i januar. Han satt på benken mot Fulham i semifinalen av ligacupen, og kom inn som innbytter i 4-0-seieren mot Bournemouth. Han satt så på benken i den andre semifinalen mot Fulham, og mot Norwich i FA-cupen.

At han spilte de minuttene mot Bournemouth, gjorde at de røde kun satt igjen med to valg. Det var interesse for ham fra Celtic, men etter at han hadde spilt for to klubber samme sesong, var alternativene kun at han ble værende i Liverpool, eller om han ble sendt tilbake til Dundee. Robertson og Tsimikas ble etterhvert friskmeldt fra sine skader, og Beck returnerte.

Beck har to mål og fire målgivende på sine 28 kamper i Skottland. Dundee er nummer sju i skotske Premiership.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Bestill før 1. mai og få navnet ditt i bokaHusker du alle de gode øyeblikkene han har gitt oss? Bestill Klopp-boka nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
Sliten, men frisk

Sliten, men frisk

Luis Diaz skal ha kjent noe i lysken mot Manchester United. Håp om at Darwin Nunez får hvilt seg helt bra.