Sliten, men frisk

Luis Diaz skal ha kjent noe i lysken mot Manchester United. Håp om at Darwin Nunez får hvilt seg helt bra.

Etter at Liverpool hadde spilt 120 minutter mot Manchester United, snakket Jürgen Klopp om at han hadde tre spillere som hadde kjent noe i kampen.

– Lucho (Luis Diaz) kjente det i lysken, sa Klopp til BBC Sport.

Ifølge Noticias Caracol i Colombia, skal de ha blitt bekymret for de uttalelsene i spillerens hjemland. De rapporterte da Diaz stilte til landslagssamling at han var sliten, men at det ikke var noen skade. Det er forventet at han vil få spilletid i de kommende landskampene. 

Colombia reiser ikke langt for denne landslagssamlingen. De spiller mot Spania på West Hams hjemmebane London Stadium på fredag kveld, og neste tirsdag skal de til Metropolitano i Madrid for å møte Romania i en annen privatlandskamp.

Dette er del av oppladningen til sommerens Copa America, som skal spilles i USA, der det er ti lag fra CONMEBOL (Sør-Amerika), og seks fra CONCACAF (Nord-Amerika, Mellom-Amerika og Karibia). 14 av 16 land er nå kvalifisert. Denne uken spilles Canada - Trinidad og Tobago, og Costa Rica - Honduras, om de siste to plassene

Colombia er i gruppe med Brasil og Paraguay, og vil få Costa Rica eller Honduras som tredje motstander. For Diaz og co vil turneringen starte 24. juni, med kamp mot Paraguay i Houston, Texas.

Dialog mellom Bielsa og Liverpool

En annen som hadde en kjenning etter å ha spilt hele kampen på Old Trafford, var Darwin Nunez. Han har hatt problemer med hamstringen denne sesongen, og Klopp sa etter kampen at han kjente det i hamstringen.

Mandag ble det klart at han ikke kom til å møte til landslagssamling i Spania. Uruguay skal møte Baskerland til kamp lørdag kveld på San Mames i Bilbao. Neste tirsdag er det ny privatlandskamp, og den er mot Elfenbenskysten i Lens i Frankrike.

BLIR HJEMME: Det blir ikke landskamper på Darwin Nunez i denne landslagspausen.

BLIR HJEMME: Det blir ikke landskamper på Darwin Nunez i denne landslagspausen.


Darwin kommer ikke til å møte til noen av de kampene. Ifølge James Pearce i The Athletic hadde det vært samtaler med landslagssjef Marcelo Bielsa, og verken klubb eller landslag ønsket å overbelaste ham. Han får nå fri til å hente seg inn, og er forhåpentligvis klar til å møte Brighton 31. mars – og klar for alt som er i vente resten av våren. At Darwin får hvile vil være en stor lettelse for Klopp og Liverpool. 

David Lynch skriver også for thisisanfield.com at Darwin bør være klar til neste ligakamp.

Uruguay har hele 27 spillere med i troppen til sin landslagssamling, selv uten Darwin, der Bielsa forbereder seg til sitt første mesterskap med sitt nye landslag. Uruguay er i gruppe med vertsnasjon USA, Panama og Bolivia i sommerens Copa America. De starter med kamp mot Panama i Miami, Florida 23. juni.

I 2021 kjøpte Viaplay rettighetene til Copa America både i 2021 og 2024.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Bestill før 1. mai og få navnet ditt i bokaHusker du alle de gode øyeblikkene han har gitt oss? Bestill Klopp-boka nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
Nunez har trukket seg fra landslagstroppen

Nunez har trukket seg fra landslagstroppen

Darwin Nunez blir hjemme under landslagspausen.