Send inn spørsmål til David Lynch

Send inn spørsmål til Liverpool-reporter David Lynch, som vi skal intervjue denne uken.

Vi er nå i gang med den siste landslagspausen for sesongen, og den gir et lite pusterom før det som blir en heftig avslutning der Jürgen Klopp og Liverpool skal kjempe om ligatittelen og en tur til Dublin for å løfte Europa League-trofeet. 

Det skjer mye i og rundt Liverpool FC for tiden, og mange lurer nok på hvordan det går med jakten på ny manager, med eventuelle overgangsmål i sommer og med spillerne som er på vei tilbake fra skade inn mot den spennende sesongavslutningen. 

I den forbindelse skal vi denne uken slå av en prat med Liverpool-reporter David Lynch, som har lang fartstid som journalist, og er en av de som følger Liverpool FC tettest. Lynch jobber nå som frilansjournalist, og skriver blant annet en ukentlig spalte for oss her i liverpool.no.

Vi vil gjerne ta med noen spørsmål fra våre lesere til Lynch, så hvis du har noe du lurer på i forbindelse med Liverpool FC, kan du nå få muligheten til å få svar fra en ekspert. Send inn spørsmål til [email protected], så vil vi forsøke å viderebringe de til Lynch når vi skal snakke med han på onsdag. 

«Her fikk vi endelig se konsekvensene av hardkjøret de siste ukene»

«Her fikk vi endelig se konsekvensene av hardkjøret de siste ukene»

David Lynch skriver om den voldsomme kampbelastningen i sin spalte dagen etter FA-cupexiten.

Kommentar 18.mar 18:24
Nunez har trukket seg fra landslagstroppen

Nunez har trukket seg fra landslagstroppen

Darwin Nunez blir hjemme under landslagspausen.