The Athletic: Robertson skal på skann

Liverpools venstreback måtte forlate tirsdagens privatlandskamp med en skade.

Tirsdag kveld var det duket for et skikkelig Liverpool-oppgjør mellom Andy Robertsons Skottland og Conor Bradleys Nord-Irland.

Sistnevnte leverte et flott langskudd, like før Robertson måtte forlate banen med en skade. Nå bekrefter The Athletic at 30-åringen skal på en skann for å sjekke alvorlighetsgraden.

«Robertson vil returnere til Liverpool for å gjennomgå en skann etter ankelskaden pådro seg i 0-1-tapet mot Nord Irland på Hampden Park. 30-åringen kunne ikke fortsette kampen», skriver James Pearce.

Landslagssjefen bekrefter

Skottland-trener Steve Clarke bekreftet også at Skottland-kapteinen vil vurderes av Liverpool forut søndagens Brighton-kamp.

– Vi vil se på situasjonen hans. Han vil nå dra tilbake til klubben sin, de vil vurdere se til ham. Forhåpentligvis er han tilbake snart, var Clarkes korte svar.

Venstrebacken pådro seg en langtidsskade i høst, også da på landslagsoppdrag. Skulderskaden holdt ham ute i rundt tre måneder, så vi får krysse fingrene for at det ikke er i nærheten av like alvorlig denne gangen. Han vil nemlig bli svært viktig i Jürgen Klopps siste sesonginnspurt på Anfield.

Mac Allister med scoring før han fikk hvile den siste halvtimen

Landslagspausen er over: Mac Allister med scoring før han fikk hvile den siste halvtimen

Den fjerde og siste landslagspausen denne sesongen er nå endelig over!

Innsikt 27.mar 08:28
EM-drømmen knust for Tsimikas

EM-drømmen knust for Tsimikas

Grekeren skulle nok ta Hellas sitt femte straffespark, men det fikk han aldri mulighet til...

Nyheter 26.mar 21:00