– Vi burde straffet dem hardere

Jürgen Klopp sier at dette var første gang han så laget sitt slite.

Gårsdagens exit i FA-cupen sitter fortsatt i, siden det var en så vond måte å vinne en fotballkamp på. Liverpool hadde så mange sjanser til å punktere kampen, men gjorde det ikke, og tapte i siste minutt av ekstraomgangene.

– Det var en vanskelig kamp, for United hadde kvalitet, og tok stor risiko, og det har jeg absolutt respekt for, sier manager Jürgen Klopp til ITV.

Han mener laget burde ha straffet United hardere.

– Det var en periode der de spilte én mot én i forsvar, og det burde vi ha utnyttet bedre. Det er problemet.

– Jo lenger tid som spilles, så blir ikke beslutningene som tas bedre, la meg si det sånn. De tok risiko, men vi utnyttet det ikke skikkelig.

Første gang han så laget slite

De røde har hatt en fantastisk sesong så langt, og har hatt en vanvittig skadeliste. Laget har kommet seg gjennom så mange tøffe situasjoner og utgangspunkt, men mot United skulle det ikke gå veien.

– Vi klarte ikke å punktere kampen. Når du lar døren stå åpen på bortebane på Old Trafford, er det klart de vil få sjanser. Det var veldig tøft, og dette var første gang jeg så laget mitt slite.

– Generelt er laget i en utmerket situasjon for øyeblikket. Vi har kommet oss gjennom alle disse ulike situasjonene på en eksepsjonell måte. Her kunne vi ha vunnet kampen, og hadde fortjent det, men vi tapte.

Liverpools neste kamp er søndag 31. mars. Da kommer Brighton til Anfield.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Bestill før 1. mai og få navnet ditt i bokaTrenger du noe å lese på stranda i sommer? Bestill Klopp-boka nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
Vi passerte 51.000 medlemmer

Vi passerte 51.000 medlemmer

Bare en måned etter vi passerte 50.000, kom de tusen neste. I dag teller vi nøyktig 51027 medlemmer.

Supporterklubben 18.mar 09:19