Bekrefter at han ønsker seg Liverpool-jobben

Arne Slot bekrefter – nå er det opp til klubbene.

I kveld spiller Feyenoord bortekamp mot Go Ahead Eagles i Eredivisie.

Før den kampen har Arne Slot snakket med ESPN, der han har besvart spørsmålet alle lurer på. 45-åringen bekrefter at han ønsker seg til Liverpool.

– Jeg har lyst å bli Liverpools nye manager, og avgjørelsen min er klar, sier Slot.

Tror det vil skje

Han ville ikke svare da Sky Sports News oppsøkte ham tidligere i ettermiddag, men nå er han helt åpen på at han har lyst å overta etter Jürgen Klopp.

– Feyenoord og Liverpool er i samtaler og forhandler. Jeg venter og ser hva de vil komme frem til. Jeg har troen, og venter på at de skal komme til enighet, sier han videre.

Det er forventet at Liverpool vil måtte betale rundt 10 millioner euro for å sikre seg Slot. Feyenoord kommer til å bli nummer to i årets sesong bak et PSV Eindhoven som jakter poengrekorden i Eresdivisie, så klubben har ikke mer å spille for etter søndagens cupfinale. Det skal ha vært grunnen til at Liverpool ventet med å gjøre sitt fremstøt.

Dersom du skulle være nysgjerrig på Slot og fotballen Feyenoord spiller, så vises faktisk kveldens kamp på V Sport 1 og Viaplay. Avspark er kl. 21.00.

Her kan du se ESPN-intervjuet der Slot bekrefter at han vil ha jobben:

Beskrives som en manager som jobber på feltet, og heller vil utvikle spillere enn å kjøpe nye

Beskrives som en manager som jobber på feltet, og heller vil utvikle spillere enn å kjøpe nye

Dersom Arne Slot tar på seg den «umulige» oppgaven med å overta etter Jürgen Klopp, har han noen av de samme egenskapene.

Innsikt 24.apr 12:26
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Nå har vi kun to kamper igjen. Bestill boka nå og bli med i feiringen av en legendarisk manager

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05