Dette må Liverpool gjøre annerledes enn i FA-cupkampen, ifølge Klopp

Det er vel på tide med en seier mot Manchester United denne sesongen?

Erik ten Hags Manchester United-lag har vært en tøff nøtt å knekke for Jürgen Klopp, foruten den legendariske 7-0-kampen på Anfield forrige sesong.

Det første møtet mellom dem endte med en 2-1-seier på Old Trafford, før det ble 0-0 på Anfield i desember. For et par uker siden ble det også FA-cupexit mot de røde djevlene etter 120 beintøffe minutter.

På fredagens pressekonferanse fikk Liverpool-treneren spørsmål om hva han lærte fra den kampen.

– Vi snakket mye om den kampen etterpå. De startet bedre, vi tok over og var gode, men sjansene våre ble ikke satt i mål i ekstraomgangene. Det er gode nyheter at det ikke skal spilles mer enn 90 minutter denne gangen, startet tyskeren.

– Det ble rett og slett for mye for oss den dagen. Vi klarte ikke å kontrollere spillet lenger, samtidig som vi gjorde store feil som vi ikke ville gjort tidligere i kampen. Så snudde de kampen, blant annet fordi de er et topplag som spiller på hjemmebane.

TUNGE BEIN: Harvey Elliott sendte Liverpool i ledelsen i det 105. minuttet i FA-cupen, men det endte likevel med tap.

TUNGE BEIN: Harvey Elliott sendte Liverpool i ledelsen i det 105. minuttet i FA-cupen, men det endte likevel med tap.

55 gode minutter

Nå er situasjonen helt annerledes. Liverpool er i kanonslag, mens ten Hags mannskap står med bare ett poeng etter landslagspausen.

– La oss fortsette med det vi holdt på med fra 15. til 70. minutt. Fotball er selvfølgelig ikke så enkelt, men vi må finne en måte der vi kan skape problemer for United. De vil prøve å gjøre nøyaktig det samme mot oss.

Uten å gå i veldig detalj, avslutter tyskeren med det enkleste svaret i håndboken.

– Vi må spille en veldig god fotballkamp dersom vi ønsker å få med oss poeng hjem.

Liverpool står med to strake seiere mot Brighton og Sheffield United etter landslagspausen. Manchester United på sin side står med ett poeng på to kamper, etter at Chelsea snudde kampen på Stamford Bridge langt inne på overtiden torsdag kveld.

Manchester United - Liverpool sparkes i gang 16.30 og sendes direkte på V Sport PL.

– Man kan ikke safe seg til et ligagull

– Man kan ikke safe seg til et ligagull

Liverpool slo Brighton, Liverpool slo Sheffield United, Liverpool er på tabelltopp, og Liverpool har omsider tatt over tittelen som gullfavoritt. Men er de litt for forsiktige?

Podcast Fre. 05.04. 19:51
Derfor er helgens kamptidspunkter så uvanlige

Derfor er helgens kamptidspunkter så uvanlige

Manchester United - Liverpool starter 16.30 og er søndagens første kamp fra Premier League.