– Jeg vil ikke savne kampene mot United

Liverpool har minst 10 og maks 13 kamper igjen med Jürgen Klopp som manager. Nå blir det et siste møte med Manchester United.

Tiden med Jürgen Klopp går mot slutten, og på søndag blir det den siste kampen mot erkerival Manchester United.

Old Trafford er en stadion der Liverpool ofte har fått det tøft, også under Klopp. På ti kamper der har det blitt fire tap – der det siste kom etter ekstraomganger i cupkampen i mars – og fire kamper har endt uavgjort. Det har også vært kjempeoppturer som 4-2-seieren i mai 2021 og 5-0-seieren i oktober 2021.

4-2-seieren var for lukkede dører, mens 5-0-seieren gikk for fulle tribuner. Liverpool bør vinne igjen på søndag for å holde trykket oppe i gullkampen.

I møtet med pressen før søndagens kamp, fikk Klopp spørsmål om han ville savne disse kampene når han nå gir seg som Liverpool-sjef.

– Nei. Jeg har møtt dem ofte nok. Det handler ikke om det. Jeg skjønner det, men hvilken manager ville jeg vært dersom jeg sa at jeg ville savne kampene mot Manchester United, City-kampene eller alle de andre. Nei, sier Klopp.

– Alt er greit, jeg vil trolig savne alle kamper. Som jeg har sagt, så langt i livet har jeg mistet alt annet, så la oss se hvordan jeg håndterer å miste fotball, sier han videre.

– Har ikke det letteste programmet

Det er mye snakk om Liverpools sesonginnspurt, og sosiale medier renner over av eksperter og supportere som sammenligner kampprogrammene til Liverpool, Manchester City og Arsenal.

Klopp har fått med seg at det er en diskusjon, men går ikke med på at Liverpool har det «letteste» programmet.

– Den neste kampen er stor. Det er de alle. Jeg så terminlisten vår, og noen sa at vi hadde de letteste kampene igjen. Jeg så på det og kan virkelig ikke forstå hvordan du kan mene det. Det er mulig jeg er for negativ, men det er tøffe kamper.

– Vanskelige motstandere, men vi er klare. Vi er klare, og vi ønsker å være med i den kampen. La oss se hva vi kan få til, sier han.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 16.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

«Dette minnet om Steven Gerrard»

Dette skriver avisene«Dette minnet om Steven Gerrard»

Dagen etter Liverpools 3-1-seier handler naturlig nok det aller meste om fantastiske Alexis Mac Allister. Dette skriver avisene.

Innsikt Fre. 05.04. 10:31
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Nå har du en uke på deg for å få navnet ditt i Klopp-boka. Bestill nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05