Drømmetreff sikret seier mot tabelljumboen

Liverpool FC Women klatrer til fjerdeplass på tabellen.

Bristol City Women - Liverpool FC Women 0-1 (0-1): Liverpool FC Women er tilbake på vinnersporet i Women's Super League, og etter dagens seier mot Bristol City klatrer de røde forbi Manchester United og opp på fjerdeplass på tabellen, riktignok med en kamp mer spilt.

Dagens kamp mot tabelljumboen ble ikke vist på tv i Norge, men ifølge rapportene var det ingen velspilt affære. Det måtte et drømmetreff fra Marie Höbinger til for å skille lagene.

Scoringen kom allerede etter 13 minutter, og resten av kampen ble ingen fyrverkeri. Liverpool-målvakt Teagan Micah måtte gjøre en god redning, mens Sophie Román Haug fikk en scoring annullert på grunn av angrep på keeper.

Liverpool burde trolig ha punktert kampen i andre omgang, men det viktigste var å få med seg de tre poengene. De røde er ikke med i kampen om spill i Europa, men kan sikre en sterk fjerdeplass med en god sesongavslutning. Tre kamper gjenstår - blant annet en hjemmekamp mot nettopp United. Liverpool kan også stikke kjepper i hjulene for gulljagende Chelsea når de møtes på Prenton Park 1. mai.

Matt Beard sitt lag har nå 32 poeng fra 19 kamper. Forrige sesong endte med 23 poeng etter 22 kamper.