Har signert ny kontrakt

Calum Scanlon forlenger med Liverpool.

Liverpool FC melder tirsdag at Calum Scanlon har forlenget sin kontrakt med klubben. Det er ikke oppgitt hvor mange år 19-åringen har signert for, men det er en forlengelse av proffkontrakten han signerte med de røde for litt over to år siden. 

19-åringen ble hentet fra Birmingham i februar i 2021, og har denne sesongen fått sine to første kamper for Liverpools førstelag. Totalt har han spilt om lag 50 minutter for Jürgen Klopps lag, fordelt på to innhopp mot Union SG og Toulouse i Europa League i høst. 

U19-landslagsspilleren fra England er i hovedsak venstreback, men kan også spille høyere oppe i banen. 

Scanlon pådro seg i mars en skade som førte til at han ikke var aktuell for kampene mot Sparta Praha i Europa League. Han har ikke vært i en kamptropp siden møtet med Aston Villa for U21-laget 3. mars. Forrige gang han var i troppen til Liverpools førstelag var i cupkampen mot Southampton 28. februar. 

Tidligere har unggutten sagt at han har som mål å slå gjennom på Liverpools førstelag.

– På lang sikt håper jeg å spille meg inn på førstelaget. Jeg har sett spillere som Curtis Jones, Trent, Jarrell Quansah og Harvey Elliott. De har vist de yngre spillerne at det er en vei til førstelaget hvis man arbeider hardt nok. Det håper jeg også å oppnå, sa han i vinter.

Da Liverpool banket på døren i 2021 trengte ikke unggutten lang betenkningstid - i høst fikk han belønningen for klubbvalget

Da Liverpool banket på døren i 2021 trengte ikke unggutten lang betenkningstid - i høst fikk han belønningen for klubbvalget

Bli bedre kjent med Calum Scanlon, som debuterte for Liverpool i høst.

Firedobbel gladnyhet fra Liverpools treningsfelt

Firedobbel gladnyhet fra Liverpools treningsfelt

Fire spillere er endelig tilbake i full trening.