Kunne trolig solgt 20 ganger så mange billetter som de vil få dersom de går til finalen

Europa League-finalistene får kun 12 000 billetter hver.

UEFA har i dag gått ut med informasjon om hvordan billettfordelingen blir i Champions League- og Europa League-finalene denne våren.

Europa League-finalen skal spilles på Dublin Arena i Irland, en stadion som tar 48 000 tilskuere. Av disse billettene vil 12000 gå til sponsorer og samarbeidspartnere.

Det gjør at det gjenstår 36 000 billetter, der hvert lag vil få 12 000 billetter. Det betyr at det er 12 000 billetter som skal selges på UEFA sitt eget salg gjennom deres nettsider. Der kan en nå registrere seg, med mulighet til å kjøpe opp til fire billetter.

Billettprisene varierer fra 40 til 150 euro per billett.

Kunne solgt ut mange ganger

Liverpool skal møte Atalanta i kvartfinalen på torsdag. Gjør de jobben mot italienerne over to kamper, venter det semifinale mot Benfica eller Marseille.

Dersom de røde skulle gå til finalen, ligger det an til å bli tidenes samling av Liverpool-supportere for en finale i Dublin onsdag 22. mai kl. 21.00.

Det er kort reisevei, og Liverpool er fra en av de mest støttede klubbene i Irland og Nord-Irland. De røde er kjent for å ta med seg enorme mengder supportere når de reiser på kamp, også for å oppleve livet rundt en finale i den byen der det skjer. Med så få som 12 000 billetter reservert hvert lag, ligger det an til å bli tidenes rift om billettene.

Det vil nok ikke være en overdrivelse å si at Liverpool fint kunne solgt 20 ganger så mange når kampen spilles i Dublin.

Hevder Amorim og Liverpool har kommet til muntlig enighet

Oppdatert med rapporter fra PortugalHevder Amorim og Liverpool har kommet til muntlig enighet

En kontrakt til 2027 skal ligge på bordet.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

I juni kommer boka om 3189 dager med Jürgen Klopp. Bestill den nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05